Пошук по блогу
Архів блогу

Новинка 2017 року - Android 6.0 Marshmallow на головних пристроях SMARTY Trend.

Опубліковано16/01/2017 від
ОС Android 6.0 Marshmallow, чому вона така хороша?

З великим задоволенням хочемо представити вам головні пристрої SMARTY Trend з оновленою ОС - Android 6.0 Marshmallow.

ОС Android 6.0 Marshmallow, чому вона така хороша? Варто відзначити, що з новим Android зростає продуктивність додатків, тим самим збільшується швидкість роботи гарнітури в багатозадачному режимі і зменшується споживання оперативної пам'яті.

Не секрет, що користувачі Android часто скаржаться на малу кількість оперативної пам'яті. Щоб протистояти цій проблемі, а також звільнити систему від сторонніх додатків, кожному другому користувачеві доводиться встановлювати різноманітні програми, що очищають систему. Тепер в налаштуваннях Android 6.0 з'явився цілий розділ "Оперативна пам'ять", де можна перевірити використання пам'яті всіма встановленими додатками. Вам більше не потрібно встановлювати стороннє програмне забезпечення для цих цілей. Також у цьому розділі ви зможете визначити програми, які працюють неефективно. Для цього в Android 6.0 передбачено відображення інформації про використання оперативної пам'яті за останні 3, 6, 12 або 24 години.

Android 6.0 підготував чудовий подарунок своїм користувачам - додаткові гігабайти для встановлення додатків або іншого користувацького контенту.

В Android 4.4 внутрішня пам'ять розподілялася наступним чином:

  • Перший розділ - для операційної системи;
  • Другий розділ - для додатків (1,5 гігабайти);
  • Третій розділ - для даних користувача.

Розмір другого розділу становив 1,5 гігабайти, що не завжди задовольняло потреби користувачів.

А Android 6.0 пропонує нам наступне:

  • Перший розділ - для операційної системи (4 гігабайти);
  • Другий розділ - для додатків і даних користувача (12 гігабайт).

Такий розподіл пам'яті набагато зручніший і практичніший. В такому випадку використання SD-карт та інших накопичувачів, як додаткового сховища для додатків та ігор, стає ще простішим.

Робота з текстом на головному пристрої з Android 6.0 стає більш комфортною: - покращено дизайн тексту та його відображення; - виділення тексту стало більш практичним. Після виділення фрагмента тексту в Marshmallow опції вирізання/вставки/пошуку плавають над текстом, а не у верхній частині екрана, як це було в попередніх версіях. Працювати з ними набагато зручніше.

Також з'явилася така корисна функція, як миттєвий переклад виділеного тексту (потрібно встановити додаток Google Translate).

Тонко налаштовані можливості Wi-Fi з'єднання:

  • швидке та надійне підключення до мереж Wi-Fi за технологією Hotspot 2.0;
  • додано підтримку діапазону частот 5 ГГц для Wi-Fi Hotspot.

Дозволи для додатків. У попередніх версіях Android, коли програма запитувала доступ до чогось, ми могли дати його в один дотик і на все: на контакти, на вбудовану пам'ять і так далі. А тепер, після оновлень, додаток запитуватиме дозвіл на кожен елемент окремо. Після встановлення додатку власник також зможе змінювати надані йому дозволи. Це допомагає зберегти особисту інформацію.

SMARTY Trend головний пристрій - найкращий мультимедійний пристрій преміум-класу на ринках США, Європи та всього світу. Головний пристрій працює на високопродуктивній платформі R16 з використанням 4-ядерного процесора та ОС Android 6.0 Marshmallow. SMARTY Trend мультимедійні пристрої характеризуються високою підтримкою та інтеграцією зі штатними системами автомобіля.

Тож якщо ви все ще роздумуєте, який головний пристрій на Android вибрати - не вагайтеся, головний пристрій SMARTY Trend на Android 6.0 - це найсвіжіше, найспритніше та найінноваційніше рішення з усіх доступних на сьогоднішній день.

Меню

Налаштування

WhatasppWhatsApp
ViberViber

Створіть обліковий запис щоб використовувати список бажань.

Ввійти