Пошук у блозі

Останні коментарі

Ferrari F430 2008 установка Android магнітоли

Ferrari F430 2008 установка Android магнітоли

Напевно не існує більш впізнаваного бренду у світі автомобілів, ніж Феррарі. Автомобілі цієї марки завжди асоціювалися з ексклюзивністю, ідеальним дизайном та неперевершеними технічними характеристиками, а червоний колір кузова давно став візитною карткою цієї компанії, яку дізнається кожен, хто хоча б знає, що таке автомобіль.
Одним із класичних представників цього сімейства є модель f430, що розвиває смітість понад 310 км/год і розганяється до 100 км/год менш ніж за 3.6 секунд.
Салон автомобіля може бути виконаний в різних модифікаціях з високоякісної шкіри з червоним фірмовим рядком, з карбоновими або ультра-легкими вставками з алюмінію, що зменшує загальну вагу автомобіля і керує його.
І хто як не SMARTY Trend може гідно і гармонійно вписатися в інтер'єр настільки високого класу


SMARTY Trend - це Ultra-Premium магнітола, яка давно завоювала ринок автомагнітол США та Європи, що працює на базі операційної системи Android 13, це максимальна версія цієї опіраційної системи на сьогоднішній день. Вона має 9-дюймовий QLED-дисплей з роздільною здатністю 2K (2000x1200 px) для ідеально чіткого зображення. З таким екраном усі кольори мають насичений та яскравий колір, чорний є справді чорним, а не сірим, як на інших магнітолах дешевшого сегмента. Одна з найважливіших характеристик системи це 2.0 ГГц восьмиядерний процесор UIS7862, що має 8 Гб оперативної пам'яті LPDDR4 і вбудованим сховищем об'ємом 256 Гб, якого більш ніж достатньо для використання різноманітних функцій мультимедіа в автомобілі. Всі улюблені бібліотеки музики тепер можна перенести на Android пристрій і незалежно від підключення до інтернету мати до них безперебійний доступ, так само це буде корисно у тривалих подорожах з дітьми, на пристрій можна записати цілий серіал улюблених мультфільмів і довга дорога буде набагато приємнішою.


Навігація:

Smarty Trend надає передові технології GPS навігації, забезпечуючи точні карти та надійне з'єднання із супутниками у будь-якій точці світу. Це особливо важливо для водіїв, що подорожують найвіддаленішими місцями. У Play Market є можливість завантажити будь-яку програму навігації, яка працює як онлайн, так і офлайн.


YouTube та доступ до інтернету 4G:

З головним пристроєм SMARTY Trend ви отримуєте доступ до улюблених відео на YouTube та безперервне підключення до інтернету через вбудований 4G слот. Завдяки цим функціям ваші поїздки стають не тільки комфортними, але й розважальними.

Бездротовий Apple CarPlay та Android Auto:

SMARTY Trend підтримує технології Apple CarPlay і Android Auto з бездротовим з'єднанням, що дозволяє інтегрувати функції вашого iPhone або Android смартфона безпосередньо в мультимедіа автомобіля. Підключення відбувається без дротів, автоматично. Багато програм, таких як WhatsApp, Spotify, Audible та інші, також підтримують CarPlay, розширюючи функціональність системи. Siri, голосовий помічник Apple, забезпечує безпечне та зручне керування.


Установка Android головного пристрою Smarty Trend у Ferrari F430 - це не просто технічне оновлення, це перетворення вашого автомобіля в інноваційний центр зручності та розваг. Відкрийте нові горизонти зі Smarty Trend та насолоджуйтесь передовими технологіями на кожному етапі вашого часу в автомобілі!

Опубліковано 2024-01-16 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out