Пошук у блозі

Останні коментарі

Установка Android магнітоли в Honda CR-V 3 Gen (2006-2012)

Установка Android магнітоли в Honda CR-V 3 Gen (2006-2012)

Honda CR-V третього покоління отримала низку стилістичних технічних та додаткових змін порівняно зі своїм попередником. Але на цій машині не завжди було встановлено екран, а також задня камера.
СМАРТІ Тренд знайшов спосіб погіршити функціонал у цьому автомобілі

Безпека під час руху: Завдяки вбудованому Bluetooth модулю SMARTY Trend, у кожному з яких стандартно передбачена можливість спілкування по гучномовному зв'язку Handsfree через Bluetooth, водій може спілкуватися телефоном не відволікаючись від керування автомобілем і не прибираючи рук з керма, що робить керування автотранспортним. засобом безпечним та зручним. Копіювання телефонної книги на головний пристрій дозволить побачити ім'я контакту під час вхідного або вихідного дзвінка. Підтримка A2DP протоколу дає можливість прослуховування музики прямо з телефону або планшета, просто підключіть пристрій через Bluetooth.


Якість зображення: Перш за все якісна магнітола повинна мати якісний екран. Всі пристрої SMARTY Trend мають екран високої роздільної здатності Full HD (1920х720px, HD 1024х600 1280х480 та ін), кути огляду та яскравість зображення радуватимуть навіть найвибагливіших користувачів.

Автомагнітоли SMARTY Trend оснащені вбудованим GPS Glonass навігаційним модулем, завдяки чому підвищується надійність прийому сигналу та точність визначення місцезнаходження. Магнітола відмінно працює з такими навігаційними програмами як карти Google, iGoPrimo, CityGuide, TomTom, CoPilot, Sygic, Waze. Підтримується відображення 3D-карт із тривимірною графікою, робота інтелектуальної системи голосових підказок та об'єктів POI (точки інтересу), сервісу для визначення пробок, а також можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації.

Перше, що слід зазначити, це візуальне перетворення салону автомобіля. Додавання величезної кількості нових, раніше недоступних функцій цього автомобіля, і не забути підтримку штатних функцій. Простота підключення автомагнітол SMARTY Trend, відмінна якість і використовувані матеріали роблять SMARTY Trend найкращими на ринку! Ми допоможемо вам покращити ваш автомобіль вже сьогодні!

Опубліковано 2024-01-31 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out