Пошук у блозі

Останні коментарі

Система кругового огляду Audi BMW Mercedes-Benz від SMARTY Trend

Система кругового огляду Audi BMW Mercedes-Benz від SMARTY Trend

Система кругового огляду SMARTY Trend стане для вас найкращим помічником для паркування, підвищуючи зручність і безпеку, надаючи водіям повну оглядовість навколо автомобіля, схоже на віртуальну перспективу з висоти пташиного польоту. Ця технологія дозволяє водіям точно визначати положення свого автомобіля щодо паркувальних ліній та прилеглих перешкод, сприяючи більш плавному маневрування при паркуванні.


Висока якість камер і чіткість картинки на екрані допоможе вам з точністю визначити відстань до найближчих прип'яттям, виключаючи можливі неприємні ситуації, пов'язані з нестачею місця для паркування.

Watch on YouTube


Особливості продукту:

1. Ця система, оснащена чотирма надширококутними камерами типу «риб'яче око» з кутом огляду 180°, дозволяє знімати необроблені зображення для точної обробки.
2. Насолоджуйтесь панорамним оглядом з висоти пташиного польоту на 360° без сліпих зон, гарантуючи повну видимість оточення вашого автомобіля.
3. Автоматичне створення зображень з висоти пташиного польоту спрощує калібрування та експлуатацію, підвищуючи зручність користувача.


Вся продукція СМАРТІ Тренд, як головні пристрої, так і всі аксесуари, проходять дуже жорсткий контроль якості та виключають дефекти. Вибираючи компанію СМАРТІ Тренд ви отримуєте найкращу якість на ринку та перевірений часом надійний бренд, який не має конкурентів!

Опубліковано 2024-03-18 автором: SMARTY Trend Головні новини, Інструкції 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out