Пошук у блозі

Останні коментарі

Установка Android магнітоли в Ford Kuga/Escape 2016

Установка Android магнітоли в Ford Kuga/Escape 2016

Багато власників автомобілів таких як Ford Kuga/Escape 2016 мають у своєму розпорядженні досить великий набір мультимедійних функцій прямо з конвеєра, проте іноді весь контент може бути доступний на дуже маленькому екрані мультимедійного пристрою, чого, звичайно, в 2024 не досить.

Основне завдання компанії SMARTY Trend – зберегти всі заводські функції автомобіля та перенести їх на великий та якісний екран головного пристрою, додавши величезну кількість додаткових функцій, які має система Android.

Насамперед, якісна магнітола повинна мати якісний екран. Всі пристрої SMARTY Trend мають екран високої роздільної здатності, відмінні кути огляду та яскравість зображення порадують навіть найвибагливіших користувачів, а розмір екрану дозволить з максимальним комфортом насолоджуватися всіма видами мультимедійного контенту.

Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку доступну навігаційну систему. Розташування визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місцезнаходження. Не покладайтеся на стандартні навігаційні системи, завдяки потужному радіо ви в будь-який момент зможете спробувати іншу навігаційну програму!

Всі радіостанції SMARTY Trend Tesla Style оснащені потужним восьмиядерним процесором 2,0 ГГц (Snapdragon 665), завдяки якому радіостанція працює дуже швидко. Таким чином, не буде зависань незалежно від того, скільки програм запущено одночасно. Ви можете встановлювати будь-які програми та навігаційні програми, оскільки на сьогоднішній день Android 13 є найактуальнішою версією для сучасних магнітол, яка також дозволяє мати вбудований бездротовий зв'язок Apple CarPlay та Android Auto.

Відмінна якість, простота підключення, передові технічні характеристики та величезний функціонал – все це SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра насолодитись усіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2024-04-19 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out