Пошук у блозі

Останні коментарі

SMARTY Trend – лідер автомобільних головних пристроїв на ОС Android

SMARTY Trend – лідер автомобільних головних пристроїв на ОС Android

Якщо ви вирішили купити нову магнітолу у свій автомобіль, Вам напевно знайомий такий бренд, як SMARTY Trend. То чому ж ці магнітоли такі популярні: за що їх хвалять покупці і радять консультанти? Сьогодні ми спробуємо розібратися у цьому питанні.

SMARTY Trend - визнаний лідер з виробництва штатних магнітол та обладнання до них. Нові розробки та їхня унікальна реалізація у вашому автомобілі – це профіль компанії. SMARTY Trend -європейська компанія та підхід до роботи у неї відповідний. Компанія була заснована в 2010 році, і має 12 -річний досвід роботи та тисячі задоволених покупців. Виробник має гарну репутацію, яку дуже цінує. SMARTY Trend – потужний виробник, продукцією якого користуються в усьому світі. В арсеналі компанії два дослідницькі центри, команда висококваліфікованих інженерів та контролерів якості – завдяки цьому продукція має високу якість.

  • Якість: Відмінна якість пластику, та якісне фарбування всіх деталей пристрою – також є відмінною рисою магнітол SMARTY Trend. Ще однією перевагою цього бренду є сумісність магнітол зі штатним дизайном. Стилістика виконання магнітол SMARTY Trend подібна до стилістики заводських пристроїв: форма, дизайн, основне підсвічування кнопок і роз'єми підключення відповідають заводським (pin-to-pin) - такі ж. Ви будете приємно вражені широким різноманіттям інтерфейсів магнітол. Є пристрої із зручними механічними кнопками та регулюванням гучності, а кому пріоритетніший розмір екрану, тих не залишать байдужими повністю сенсорні магнітоли.

  • Штатні функції: Важливо, що після встановлення головного пристрою SMARTY Trend, зберігається функціональність кнопок на кермі, можливість керування бортовим комп'ютером, функціями комфорту, паркувальною системою та іншими штатними функціями.

  • Якість зображення: Насамперед якісна магнітола повинна мати якісний екран. Всі пристрої SMARTY Trend мають екран високої роздільної здатності Full HD (1920х720px, HD 1024х600 1280х480 та ін.), кути огляду та яскравість зображення будуть радувати навіть найвибагливіших користувачів.

  • Навігація: Автомагнітоли SMARTY Trend оснащені вбудованим GPS Glonass навігаційним модулем, завдяки чому підвищується надійність прийому сигналу та точність місцевизначення. Магнітола чудово працює з такими навігаційними програмами як Google карти, Navitel, iGoPrimo, CityGuide, Yandex карти, TomTom, CoPilot, Sygic, Waze. Підтримується відображення 3D карт з тривимірною графікою, робота інтелектуальної системи голосових підказок та об'єктів POI (точки інтересу), сервісу для визначення заторів, а також можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації.

  • Інтернет: Завдяки вбудованому в магнітолу Wi-Fi модулю, у Вас з'являється кілька способів підключити SMARTY Trend до всесвітньої мережі Інтернет. У тому числі і найпростіший і найдешевший – перетворити смартфон на точку доступу (вартість визначається тарифами на мегабайти вашого мобільного оператора). Це можливо за наявності смартфона, здатного роздавати інтернет через Wi-Fi (функція HotSpot). Благо сьогодні більшість сучасних телефонів мають таку функцію. В даному випадку Ваш телефон працюватиме як модем та маршрутизатор. Ще один спосіб – використовувати окремий пристрій Wi-Fi роутер, 3модем або 3G USB роутер. Перевага використання таких пристроїв – інтернет залишається в авто, а не залишає його щоразу з власником телефону. Також можна вибрати тарифний план, розрахований лише на інтернет, що знижує вартість мегабайт. Третій варіант це використання вбудованого модему, таким чином інтернет з вашої сім карти, ви можете користуватися ним не тільки на головному пристрої, але і на будь-якому девайсі, який можна підключити до інтернету. Примітно те, що в деяких моделях головних пристроїв передбачений слот для SIM карти.

  • Bluetooth : Завдяки вбудованому Bluetooth модулю Ви можете здійснювати дзвінки по телефону, використовуючи аудіо систему автомобіля. Функція Hands Free дозволяє безпечно розмовляти телефоном під час водіння. Копіювання телефонної книги на головний пристрій дозволить побачити ім'я контакту під час вхідного або вихідного дзвінка. Підтримка A2DP протоколу дає можливість прослуховування музики прямо з вашого телефону або планшета, просто підключіть ваш пристрій через Bluetooth.

  • Car play/Android Auto: Ця функція дозволяє вам без будь-яких адаптерів виконати підключення вашого iPhone і Android телефону до головного пристрою. Буде виконано дублювання інформації вашого телефону, можливість керування та використання програм з вашого мобільного на магнітолі. Це дуже зручна функція, особливо якщо мова йде про власників пристроїв на базі операційної системи IOS.

Всі головні пристрої SMARTY Trend оснащені високочутливими цифровими FM -приймачами, завдяки чому, Ви отримуєте стабільний прийом радіо навіть далеко від міста! Дані приймачі використовуються у штатних аудіо системах автомобілів лише преміум класу.

З встановленням магнітоли SMARTY Trend Ваш автомобіль може стати власником такої необхідної функції, як транслювання відео під час паркування. SMARTY Trend підтримує підключення камер заднього та переднього огляду, як штатних, так і сторонніх виробників. Також важливо, що, купуючи головний пристрій SMARTY Trend ви безкоштовно отримуєте камеру заднього огляду. Цей бонус буде дуже корисним, оскільки камера заднього огляду істотно зменшує небезпеку сліпих зон і робить паркування легким та безпечним.

Операційна система Android. ОС Google Android 10Q і 11R – це одна з найцікавіших технічних характеристик сучасної штатної автомагнітоли, яка дає користувачеві свободу дій та пропонує безліч функцій, які здатні забезпечити комфортне перебування в автомобілі. ОС Android на сьогоднішній день є найпопулярнішою операційною системою для мобільних пристроїв, а тепер і для автомобільних штатних головних пристроїв. Дана ОС забезпечує максимум зручності використання та персоналізації пристрою. Завдяки Play Market Ви зможете завантажити безліч корисних програм, які розширять можливості вашої магнітоли.

Восьми ядерні процесори UIS7862, Allwinner TS10 та Qualcomm Snapdragon662, що працюють на частоті 2.0GHz SMARTY Trend неймовірно швидким і забезпечує стабільну роботу додатків, без зависань. Апаратна платформа магнітол SMARTY Trend

Компанія «Автомобільні комп'ютери» є офіційним представником компанії SMARTY Trend і часто балує своїх покупців акціями. Сьогодні, купуючи головний пристрій даного бренду, ви отримуєте в подарунок безкоштовну установку і камеру заднього огляду. Але це не всі сюрпризи, які приготувала для своїх клієнтів компанія. Слідкуйте за новинами магазину, щоб не пропустити нічого цікавого.

Опубліковано 2022-02-02 автором: Евгений Головні новини, Новини магазину 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out