Пошук у блозі

Останні коментарі

Mercedes-Benz G-Class 2014 установка Android магнітоли

Mercedes-Benz G-Class 2014 установка Android магнітоли

Mercedes-Benz G-Class, іноді званий G-Wagen (як абревіатура від Geländewagen), є повнопривідним автомобілем, що виробляється Magna Steyr (раніше Steyr-Daimler-Puch) в Австрії і продається Mercedes-Benz. Спочатку розроблявся як військовий позашляховик, пізніше до лінійки додалися більш розкішні моделі. На деяких ринках він продавався під маркою Puch як Puch G до 2000 року.


Стандартні функції:
Пристрій підтримує стандартні функції автомобіля. Звук відтворюється через стандартний AUX/AMI, наявність цієї функції є обов'язковою. Таким чином, у вас буде дві системи, які працюють паралельно, що здійснюється за допомогою стандартного джойстика. Стандартні функції зберігаються в повному обсязі незалежно від комплектації автомобіля, при цьому у вас буде потужна система Android.


Car play/Android Auto: Ця функція дозволяє вам без будь-яких адаптерів виконати підключення вашого iPhone та Android телефону до головного пристрою. Буде виконано дублювання інформації вашого телефону, можливість керування та використання програм з вашого мобільного на магнітолі. Це дуже зручна функція, особливо якщо йдеться про власників пристроїв на базі операційної системи IOS.


Якість зображення: Перш за все якісна магнітола повинна мати якісний екран. Всі пристрої SMARTY Trend мають екран високої роздільної здатності Full HD (1920х720px, HD 1024х600 1280х480 та ін), кути огляду та яскравість зображення радуватимуть навіть найвибагливіших користувачів.


Співвідношення ціна-якість не залишить вас байдужим! Smarty Trend допоможе вам використати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2024-01-09 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out