Пошук у блозі

Останні коментарі

Оновлена лінійка головних пристроїв SMARTY Trend 2022

Оновлена лінійка головних пристроїв SMARTY Trend 2022

Технології розвиваються з величезною швидкістю, компанія Автомобільні Комп'ютери постійно працює над удосконаленням головних пристроїв, щоб наші клієнти використовували передові технології вже сьогодні!
Оновлені технології можуть стосуватися не лише технічних характеристик, а й програмного забезпечення.

Раді вам повідомити, що в нашому магазині стали доступні головні пристрої від компанії SMARTY Trend які тепер працюють на новому надпродуктивному 8 ядерному процесорі і мають максимальні технічні характеристики оперативної і вбудованої пам'яті 4Gb+64GB і 6GB+128GB найновіші покоління процесорів UIS7862, Allwinner TS10 забезпечують відмінну швидкість роботи. Передові версії операційної системи Android 10Q і Android 11R дають можливість суттєво розширити штатний функціонал вашого автомобіля!

Необхідно відзначити, що на більшість автомобілів марки BMW, Audi, Mercedes-Benz технічні конфігурації 6GB+128GB і 8GB+256G8 примітно те, що слот для SIM-карти вбудований у головний пристрій, передовий процесор 2.0 GHz Octa-Core (Qualcomm Snapdragon 662).

З розвитком ринку автомобільних пристроїв на Android продуктивність систем SMARTY Trend також зростає завдяки використанню нових більш продуктивних компонентів та комплектуючих. Інноваційні системи SMARTY Trend проходять кілька етапів тестування та доопрацювання програмного забезпечення, тому система працює стабільно і без "гальмування", які можна помітити на інших апаратах нижчої якості.

Окремо варто згадати ще одне нововведення тепер доступне для головних пристроїв SMARTY Trend - найкращий на ринку QLED ддисплей з неймовірною чіткістю картинки та найвищою якістю зображення.

Дисплей також використовує нове 2.5D скло, яке має не лише ергономічні, а й естетичні переваги. Технологія особливо важлива на пристроях із сенсорними екранами, яка повинна гарантувати, що вся поверхня, де споживачі збираються торкнутися та проводити пальцями, буде гладкою.

Також усі наші магнітоли тепер мають підтримку SIM-карт для Інтернет-з'єднання та вбудований Apple Carplay і Android Auto.

Відмінна якість, підключення за принципом «роз'єм у роз'єм», передові технічні характеристики, безліч функціональних можливостей, все це пристрої SMARTY Trend! Поліпшіть ваше авто сьогодні, щоб відчути усі переваги SMARTY Trend вже завтра!

Опубліковано 2021-07-23 автором: Admin Головні новини, Новини магазину 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out