Пошук у блозі

Останні коментарі

Установка Android магнітоли в KIA Ceed (2006-2012)

Установка Android магнітоли в KIA Ceed (2006-2012)

Kia Cee'd — компактний автомобіль, що випускається південнокорейським виробником Kia з 2006 року виключно для європейського ринку. Cee’d — це перший автомобіль Kia, розроблений і виготовлений у Європі, і Kia має намір продавати та виробляти автомобіль виключно в Європі. Щоб відзначити цю подію, Kia взяла ініціали Європейського економічного співтовариства, EEC або CEE у деяких місцях і додала ED для Європейського дизайну. Зрозумівши, що в "CEEED" забагато "E", вони замінили останню "E" на апостроф, а кінцевим результатом стало "Cee'd".
Компанія Smarty Trend знайшла спосіб покращити функціональність цього автомобіля.

Якість зображення: Перш за все, якісне радіо повинно мати якісний екран. Всі пристрої SMARTY Trend мають екран високої роздільної здатності 2K (2000x1200px, HD 1280x720, 1280x480 та ін.), кути огляду та яскравість зображення порадують навіть найвибагливіших користувачів.

Безпека під час водіння: завдяки вбудованому модулю Bluetooth SMARTY Trend, кожен з яких стандартно поставляється з можливістю спілкування через гарнітуру Handsfree через Bluetooth, водій може спілкуватися по телефону, не відволікаючись від керування автомобілем і не відриваючи рук. кермо, що полегшує керування транспортним засобом. безпечний і зручний засіб. Копіювання телефонної книги на головний пристрій дає змогу бачити ім’я контакту під час вхідного чи вихідного виклику. Підтримка протоколу A2DP дає можливість слухати музику прямо з телефону або планшета, просто підключивши пристрій через Bluetooth.

Всі магнітоли SMARTY Trend оснащені потужним восьмиядерним процесором 2,0 ГГц (UIS7862S), завдяки якому магнітола працює дуже швидко. Таким чином не буде зависань незалежно від того, скільки програм працює одночасно. Ви можете встановлювати будь-які додатки та навігаційні програми, оскільки на сьогоднішній день Android 13 є найактуальнішою версією для сучасних магнітол, яка також дозволяє мати вбудовані бездротові Apple CarPlay та Android Auto.

Автомагнітоли SMARTY Trend оснащені вбудованим навігаційним модулем GPS Glonass, що підвищує надійність прийому сигналу і точність визначення місця розташування. Радіо ідеально працює з такими навігаційними програмами, як Google Maps, iGoPrimo, CityGuide, TomTom, CoPilot, Sygic і Waze. Він підтримує відображення 3D-карт з тривимірною графікою, роботу інтелектуальної системи голосових підказок і POI (точок інтересу), сервіс визначення пробок, а також можливість слухати музику під час роботи GPS-навігації.

Відмінна якість, просте підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це пристрої SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра користуватися всіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2024-04-12 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out