Пошук у блозі

Останні коментарі

Hyundai Santa Fe 2013 установка Android магнітоли

Hyundai Santa Fe 2013 установка Android магнітоли

Пропонуємо вам приклад встановленої магнітоли на автомобіль Hyundai Santa Fe 2013

До установки пристрою від SMARTY Trend центральна консоль мала непоганий вигляд, але екран від нашої компанії клрдинально поміняв його на краще.


Smarty Trend - це Ultra-Premium магнітола, яка давно завоювала ринок автомагнітол США та Європи, що працює на базі операційної системи Android 13, це максимальна версія системи на сьогоднішній день. Вона має 9-дюймовий QLED-дисплей з роздільною здатністю 2K (2000x1200 px) для ідеально чіткого зображення. З таким екраном усі кольори мають насичений та яскравий тон, чорний є справді чорним, а не сірим, як на інших магнітолах дешевшого сегмента. Одна з найважливіших характеристик системи це 2.0 ГГц восьми ядерний процесор UIS7862, що має 8 Гб оперативної пам'яті LPDDR4 і вбудованим сховищем об'ємом 256 Гб, якого достатньо для використання мультимедіа в автомобілі. Всі улюблені бібліотеки музики тепер можна перенести на Android пристрій і незалежно від підключення до інтернету мати до них безперебійний доступ, так само це буде корисно у тривалих подорожах з дітьми, на пристрій можна записати цілий серіал улюблених мультфільмів і довга дорога буде набагато приємнішою.

Оновлення Мультимедійної Системи, це можливість покращити інтер'єр автомобіля, надати йому неймовірного прогресивного вигляду, додати необхідні в щоденному використанні функції такі як камера заднього та переднього вигляду (зручність-безпека паркування), безпечні телефонні переговори завдяки Handsfree або вбудованим Apple
Встановлення Android магнітоли Smarty Trend у ваш Hyundai Santa Fe приносить із собою не тільки нові функції, але й повністю оновлює мультимедійну систему вашого автомобіля задіявши всі штатні функції та штатний підсилювач. Після встановлення Android пристрою ви будете насолоджуватися неймовірно швидким і чуйним інтерфейсом.

Smarty Trend підтримує технології Apple CarPlay і Android Auto бездротового зв'язку що дозволяє інтегрувати функції вашого iPhone або Android смартфона безпосередньо в мультимедіа автомобіля. Підключення відбувається без дротів автоматично. Багато програм, таких як WhatsApp, Spotify, Audible та інші, також підтримують CarPlay, розширюючи функціональність системи. Siri, голосовий помічник Apple, забезпечує безпечне та зручне керування.


Співвідношення ціна-якість не залишить вас байдужим! Smarty Trend допоможе вам використати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2023-12-29 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out