Пошук у блозі

Останні коментарі

Honda Pilot 2009 установка Android магнітоли

Honda Pilot 2009 установка Android магнітоли

Honda Pilot – середньорозмірний кросовер виробництва Honda, вперше представлений у 2002 році. Це найбільший SUV у модельному ряді компанії з трьома рядами сидінь та 7- або 8-місною конфігурацією салону.

Дизайн Pilot придумав Ricky Hsu у 1999 році. Автомобіль передбачав встановлення трьох рядів сидінь, останній з яких складався в рівну підлогу для збільшення об'єму багажника. Додаткове оснащення входило: люк з електроприводом, мультимедійна система з DVD і навігація. Крім цього, на Pilot встановлювалися дискові гальма з ABS та рульове керування рейкового типу.


Характеристики Android Smarty Trend:

Smarty Trend - це Ultra-Premium магнітола, яка давно завоювала ринок автомагнітол США та Європи, що працює на базі операційної системи Android 13, це максимальна версія системи на сьогоднішній день. Вона має 7-дюймовий дисплей для ідеально чіткого зображення. Одна з найважливіших характеристик системи це 2.0 ГГц восьми ядерний процесор UIS7862, що має 6 Гб оперативної пам'яті LPDDR4 і вбудованим сховищем об'ємом 128 Гб, якого достатньо для використання мультимедіа в автомобілі. Всі улюблені бібліотеки музики тепер можна перенести на Android пристрій і незалежно від підключення до інтернету мати до них безперебійний доступ, так само це буде корисно у тривалих подорожах з дітьми, на пристрій можна записати цілий серіал улюблених мультфільмів і довга дорога буде набагато приємнішою.

Car play/Android Auto: Ця функція дозволяє вам без будь-яких адаптерів виконати підключення вашого iPhone та Android телефону до головного пристрою. Буде виконано дублювання інформації вашого телефону, можливість керування та використання програм з вашого мобільного на магнітолі. Це дуже зручна функція, особливо якщо йдеться про власників пристроїв на базі операційної системи IOS.
Всі головні пристрої SMARTY Trend оснащені високочутливими цифровими FM-приймачами, завдяки чому Ви отримуєте стабільний прийом радіо навіть далеко від міста! Дані приймачі використовують у штатних аудіо-системах автомобілів лише преміум класу.


YouTube та доступ до інтернету 4G:

З головним пристроєм Smarty Trend ви отримуєте доступ до улюблених відео на YouTube та безперервне підключення до інтернету через вбудований 4G слот. Завдяки цим функціям ваші поїздки стають не тільки комфортними, але й розважальними.

Відмінна якість, підключення за принципом «роз'єм у роз'єм», передові технічні характеристики, безліч функціональних можливостей, все це пристрої SMARTY Trend! Поліпшіть ваше авто сьогодні, щоб відчути усі переваги SMARTY Trend вже завтра!

Опубліковано 2023-12-22 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out