Пошук у блозі

Останні коментарі

Mercedes-Benz GLE 2016 - приклад установки головного пристрою

Mercedes-Benz GLE 2016 - приклад установки головного пристрою

Mercedes-Benz GLE, колишній Mercedes-Benz M-Class (номенклатура «ML») — це розкішний позашляховик середнього розміру, що випускається німецьким виробником Mercedes-Benz з 1997 року. між меншим GLC і більшим GLS, з останнім він має спільні платформи
З 2015 року, після випуску оновленої моделі W166 третього покоління на автосалоні в Нью-Йорку в квітні, M-клас був перейменований на GLE відповідно до переглянутої номенклатури, прийнятої брендом. Згідно з цією схемою позашляховики використовують базову назву «GL», за якою слідує розміщення моделі в ієрархії Mercedes-Benz. Буква "G" означає Geländewagen (нім. позашляховик або позашляховик) і натякає на G-Wagen, який давно працює. Далі йде літера «L», яка діє як зв’язок з літерою «E» — GLE є позашляховиком, еквівалентним E-Class.

Продуктивність:
Багатьох автовласників цікавить продуктивність автомагнітол SMARTY Trend. Головний пристрій працює на базі потужного восьмиядерного процесора 2,0 ГГц (Qualcomm Snapdragon 662). Дає можливість працювати в декількох програмах одночасно і не буде зависань системи. Також ви зможете встановити як флагманські версії додатків, так і останні версії абсолютно будь-якого додатка, оскільки на борту встановлена версія Android 12. Слід зазначити варіанти оперативної пам'яті 6/128 або 8/256 гб відповідно.

Процес встановлення:
Багатьох автовласників цікавить установка головного пристрою. Всі головні пристрої SMARTY Trend встановлюються за принципом pin to pin, тому немає необхідності міняти оригінальну проводку або проводити додаткові роботи по установці. Штатний головний пристрій, тобто розроблений спеціально для цієї моделі автомобіля. Це гарантія того, що магнітола буде без зазорів, а якість пластику не поступається OEM. Усе необхідне є в комплекті з радіоприймачем, і легкість підключення є одним із найважливіших факторів. Особливістю моделі є зміна дефлекторів, таким чином замінена більша частина центральної консолі. Для коректної роботи магнітоли потрібен AUX або MMI. Цей розділ можна перевірити в аудіоджерелах.

Перше, що варто відзначити, це візуальне перетворення салону автомобіля. Додано величезну кількість нових, раніше недоступних функцій в цьому автомобілі, і не забувайте про підтримку штатних функцій. Простота підключення автомагнітол SMARTY Trend, відмінна якість і використані матеріали роблять SMARTY Trend найкращим на ринку! Ми допоможемо Вам покращити Ваш автомобіль вже сьогодні!

Опубліковано 2023-06-19 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out