Пошук у блозі

Останні коментарі

Mitsubishi Pajero 2007 - приклад установки головного пристрою

Mitsubishi Pajero 2007 - приклад установки головного пристрою

Mitsubishi Pajero — це повнорозмірний позашляховик (позашляховик), який Mitsubishi виробляє та продає у всьому світі протягом чотирьох поколінь — представлений у 1981 році та припинений у 2021 році. За 40 років Pajero було продано понад 3,3 мільйона автомобілів. Ім’я буде жити з меншим Pajero Sport, який базується на Mitsubishi Triton/L200/Strada. Незважаючи на схожість у назві, Pajero Sport не має жодної основи оригінального Pajero та має менші габарити.
Навіть якщо ваш автомобіль топовий, це не гарантує широкий спектр зручних функцій! Car Computers допоможе вам не тільки підібрати пристрій, але й гарантує підтримку всіх стандартних функцій вашого автомобіля!

Застосування:
Завдяки передовим технічним можливостям і потужній операційній системі Android ви можете встановити будь-яку програму, доступну в Google Play Market. Це можуть бути не тільки різноманітні плеєри або звичні для всіх месенджери, а й спеціалізовані програми для вашого автомобіля. Таким чином, Ви можете значно розширити стандартний функціонал Вашого автомобіля завдяки головному пристрою SMARTY Trend!

Прилади SMARTY Trend - це не тільки відмінна німецька якість, але й простота встановлення, підтримка стандартних функцій вашого автомобіля! Величезна кількість нових функцій, можливість використання великої кількості додаткових аксесуарів, які можуть додати нових функцій вашому автомобілю.
Співвідношення ціни та якості не залишить Вас байдужим! Smarty Trend допоможе вам використовувати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2023-07-11 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out