Пошук у блозі

Останні коментарі

Toyota Corolla 2019 - приклад установки головного пристрою

Toyota Corolla 2019 - приклад установки головного пристрою

Toyota Corolla (яп. トヨタ・カローラ, Hepburn: Toyota Karōra) — серія компактних автомобілів (раніше субкомпактних), які виробляються та продаються у всьому світі японським автовиробником Toyota Motor Corporation. У 1997 році Corolla стала найбільш продаваною табличкою в світі, обігнавши Volkswagen Beetle.
Навіть якщо ваш автомобіль топовий, це не гарантує вам широкий спектр зручних функцій! Car Computers допоможе вам не тільки у виборі пристрою, але й гарантує підтримку всіх стандартних функцій вашого автомобіля!

Застосування:
Завдяки передовим технічним можливостям і потужній операційній системі Android ви можете встановити будь-яку програму, доступну в Google Play Market. Це можуть бути не тільки різноманітні плеєри або звичні для всіх месенджери, а й спеціалізовані програми для вашого автомобіля. Таким чином, Ви можете значно розширити стандартний функціонал Вашого автомобіля завдяки головному пристрою SMARTY Trend!

Співвідношення ціни та якості не залишить Вас байдужим! Smarty Trend допоможе вам використовувати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2023-06-15 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out