Пошук у блозі

Останні коментарі

Установка Android магнітоли в Renault Duster FL (2013-2018)

Установка Android магнітоли в Renault Duster FL (2013-2018)

Renault Duster — це автомобіль із дуже гарними ходовими якостями та дуже хорошою керованістю. Незважаючи на великий зовнішній вигляд, його легко встигати в умовах міста з невеликими дорогами. Єдина проблема в пробігу, технічному обслуговуванні та якості матеріалів салону.
Компанія SMARTY Trend знайшла спосіб покращити зовнішній вигляд центральної консолі цього автомобіля та додати їй функціональності.


Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку навігаційну систему, доступну сьогодні. Місцезнаходження визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття Інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місце розташування. Не покладайтеся на стандартні навігаційні системи, завдяки потужному радіо ви можете в будь-який момент спробувати іншу навігаційну програму, яка вам підходить!

Всі магнітоли SMARTY Trend оснащені потужним восьмиядерним процесором 2,0 ГГц (UIS7862), завдяки якому магнітола працює дуже швидко. Таким чином не буде зависань незалежно від того, скільки програм працює одночасно. Ви можете встановлювати будь-які додатки та навігаційні програми, оскільки на сьогоднішній день Android 13 є найактуальнішою версією для сучасних магнітол, яка також дозволяє мати вбудовані бездротові Apple CarPlay та Android Auto.


Автомагнітоли SMARTY Trend оснащені вбудованим навігаційним модулем GPS Glonass, що підвищує надійність прийому сигналу і точність визначення місця розташування. Радіо ідеально працює з такими навігаційними програмами, як Google maps, iGoPrimo, CityGuide, TomTom, CoPilot, Sygic, Waze. Він підтримує відображення 3D-карт з тривимірною графікою, роботу інтелектуальної системи голосових підказок і POI (точок інтересу), сервіс визначення пробок, а також можливість слухати музику під час роботи GPS-навігації. біг.


Відмінна якість, просте підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це пристрої SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра користуватися всіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2024-03-08 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out