Пошук у блозі

Останні коментарі

Установка Android магнітоли в Hummer H2 (2003-2008)

Установка Android магнітоли в Hummer H2 (2003-2008)

Hummer H2 — це позашляховик (SUV), який продавався компанією Hummer і виготовлявся на заводі AM General за контрактом з General Motors з 2002 по 2009 рік.

Для звичайної подорожі покращеними дорогами користувачі повідомляють про економію палива від 10 до 14 миль на галон, що перетворюється на 14-17 л/100 км. Найгірший випадок міської їзди вважається в діапазоні від 8 до 11 миль на галон США (від 21 до 25 л/100 км). Незважаючи на те, що General Motors не надає офіційних рейтингів економії палива H2, більшість оглядів спостерігали від високого до малого двозначного пробігу, подібного до наведених вище цифр.

У той же час Hummer H2 є одним з найбільш критикованих цивільних автомобілів на ринку сьогодні. Багато критиків висловлюють занепокоєння щодо економії палива, яку вони називають одними з найбільш неефективних транспортних засобів.

Безпека під час водіння: завдяки вбудованому модулю Bluetooth SMARTY Trend, кожен з яких стандартно поставляється з можливістю спілкування через гарнітуру Handsfree через Bluetooth, водій може спілкуватися по телефону, не відволікаючись від керування автомобілем і не відриваючи рук. кермо, що полегшує керування транспортним засобом. безпечний і зручний засіб. Копіювання телефонної книги на головний пристрій дає змогу бачити ім’я контакту під час вхідного чи вихідного виклику. Підтримка протоколу A2DP дає можливість слухати музику прямо з телефону або планшета, просто підключивши пристрій через Bluetooth.

Якість зображення: Перш за все, якісне радіо повинно мати якісний екран. Усі пристрої SMARTY Trend мають QLED екран високої роздільної здатності Full HD (1920x720px, HD 1024x600 1280x480 тощо), кути огляду та яскравість зображення порадують навіть найвимогливіших користувачів.

Автомагнітоли SMARTY Trend оснащені вбудованим навігаційним модулем GPS Glonass, що підвищує надійність прийому сигналу і точність визначення місця розташування. Радіо ідеально працює з такими навігаційними програмами, як Google maps, iGoPrimo, CityGuide, TomTom, CoPilot, Sygic, Waze. Він підтримує відображення 3D-карт з тривимірною графікою, роботу інтелектуальної системи голосових підказок і POI (точок інтересу), сервіс визначення пробок, а також можливість слухати музику під час роботи GPS-навігації. біг.

Перше, що варто відзначити, це візуальне перетворення салону автомобіля. Додавання величезної кількості нових, раніше недоступних функцій в цьому автомобілі, і не забуваючи про підтримку стандартних функцій. Простота підключення автомагнітол SMARTY Trend, відмінна якість і використані матеріали роблять SMARTY Trend кращими на ринку! Ми допоможемо вам покращити ваше авто вже сьогодні!

Опубліковано 2024-02-27 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out