Пошук у блозі

Останні коментарі

Mazda CX-7 2010 - приклад установки головного пристрою

Mazda CX-7 2010 - приклад установки головного пристрою

Mazda CX-7 — кросовер середнього розміру від Mazda, серійна версія концептуального автомобіля MX-Crossport. Його вперше показали публічно на автосалоні в Лос-Анджелесі в січні 2006 року.
Незважаючи на те, що Mazda CX-7 офіційно класифікується як «кросовер середнього розміру», автомобільні джерела вважають «Soft Roader». CX-7 оснащений системою повного приводу з активним розділенням крутного моменту, яка спрямовує до 50% крутного моменту на задні колеса на слизькій поверхні, щоб забезпечити постійне зчеплення.

Навіть якщо ваш автомобіль топовий, це не гарантує вам широкий спектр зручних функцій! SMARTY Trend допоможе вам не тільки у виборі пристрою, але й гарантує підтримку всіх стандартних функцій вашого автомобіля!

Застосування:
Завдяки передовим технічним можливостям і потужній операційній системі Android ви можете встановити будь-яку програму, доступну в Google Play Market. Це можуть бути не тільки різноманітні плеєри або звичні для всіх месенджери, а й спеціалізовані програми для вашого автомобіля. Таким чином, Ви можете значно розширити стандартний функціонал Вашого автомобіля завдяки головному пристрою SMARTY Trend!

Пристрої SMARTY Trend - це не тільки відмінна німецька якість, а й простота установки, підтримка стандартних функцій Вашого автомобіля! Величезна кількість нових функцій, можливість використання великої кількості додаткових аксесуарів, які можуть додати нових функцій вашому автомобілю.
Співвідношення ціни та якості не залишить Вас байдужим! Smarty Trend допоможе вам використовувати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2023-04-11 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out