Пошук у блозі

Останні коментарі

Приклад встановлення головного пристрою від компанії SMARTY Trend в Subaru Forester.

Приклад встановлення головного пристрою від компанії SMARTY Trend в Subaru Forester.

Subaru Forester - японський компактний кросовер бренду Subaru, що випускається з 1997 року. Побудований на базі шасі Subaru Impreza. Виробляється на заводі Gunma Yajima Factory у муніципалітеті Ота, Японія. Існує досить багато різних комплектацій даного автомобіля, але, на жаль, існує досить багато проблем, пов'язаних із комплектацією даного автомобіля. Офіційні дилери можуть допомогти у вирішенні цієї проблеми, але вартість цієї роботи буде невиправдано завищена. Компанія Автомобільні Комп'ютери допоможе вам підібрати головний пристрій, який ідеально підійде для Вашого автомобіля!

Інтернет:

У сучасному світі інтернет грає величезну роль у сучасному житті, що ж раді Вам повідомити, що після встановлення магнітоли ви тепер завжди будете в курсі останніх новин! Ви можете використовувати ваш мобільний інтернет як точку доступу для магнітоли SMARTY Trend. Також у вас є можливість встановити сім карту для використання інтернету в автомобілі. Таким чином шукати інформацію, дивитися новини чи сидіти в соціальних мережах стане ще комфортнішою, ніж раніше!



Екран:

Завдяки чудовому екрану 9 дюймів, розширення HD, перегляд мультимедійних файлів або робота з системою навігацією, принесе вам одне задоволення. Всі головні пристрої SMARTY Trend оснащені двома додатковими портами USB. Це дозволяє вам не тільки підключати додаткові аксесуари, але й використання флеш носіїв ємністю до 1 ТБ. Ви можете відтворювати абсолютно будь-який формат аудіо та відео файлом, таким чином, у вас є величезна медіатека під рукою. Ви повністю незалежні від інтернету і можете будь-якої миті включити вашу улюблену музику або фільм, що стане порятунком при тривалих подорожах!



Додаткові аксесуари:

Сучасна магнітола – це не тільки підтримка штатних функцій вашого автомобіля, та відмінна система навігації, але й можливість використовувати додаткові аксесуари для розширення функцій вашого автомобіля. В першу чергу необхідно відзначити камери переднього або заднього виду, GPS трекери та багато інших аксесуарів, які сумісні з андроїд магнітолою. Після заміни головного пристрою ви можете суттєво спростити процес паркування завдяки сучасним аудіо та відео паркувальним системам. Також необхідно відзначити відмінну сумісність даних магнітол із сучасними системами кругового огляду! Таким чином ваш автомобіль стає більш безпечним та комфортним!

Відмінні технічні характеристики і якість девайсів, простота установки, безліч нових функцій, можливість додаткового розширення технічних можливостей, відмінна продуктивність - це головні пристрої SMARTY Trend!

Опубліковано 2022-09-28 автором: Евген Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out