Пошук у блозі

Останні коментарі

Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в Ford Transit.

Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в Ford Transit.

Ford Transit - сімейство легких комерційних автомобілів, що випускаються Ford Motor Company з 1965 року, переважно як вантажні фургони, але також доступні в інших конфігураціях, включаючи великий пасажирський фургон. Третє покоління Transit отримало зміну кузова, представлений у серпні 2006 року, включаючи нові передні та задні фари, нову передню частину та новий інтер'єр з важелем перемикання передач на панелі приладів та новим фірмовим дизайном радіо Ford. Крім змін у дизайні, було переглянуто силові агрегати. Компанія Автомобільні Комп'ютери допоможе вам підібрати головний пристрій, який ідеально підійде для Вашого автомобіля!

Навігація:

Завдяки ОС Android ви можете встановити будь-яку навігаційну систему, яка доступна на сьогоднішній день. Визначення розташування здійснюється за допомогою супутникового зв'язку, який ніяк не залежить від інтернет покриття, маршрут складається оптимально з урахуванням вашого розташування. Не варто покладатися на штатні навігаційні системи завдяки потужній магнітолі Ви в будь-який момент можете спробувати використовувати іншу навігаційну програму, яка підійде саме Вам!

Мультимедіа:

Для сучасних пристроїв одна з ключових функцій – це мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-який формат флеш-носіїв ємністю до 1 ТБ. Також у Вас є можливість використання Google Play Market для встановлення не тільки різних плеєрів, а й спеціалізованих програм для Вашого автомобіля. Завдяки штатним програвачам ви можете відтворювати будь-який формат аудіо та відео файлу за допомогою флеш-накопичувача, таким чином бути повністю незалежним від інтернету.
 

Процес встановлення:

Незважаючи на технологічну складність даного автомобіля, установка виконується протягом короткого часу без використання будь-яких додаткових пристроїв або втручань у штатну систему. Завдяки підключенню за принципом роз'єм у роз'єм, відмінною якістю матеріалу, який перевершує штатні процес установки, вимагає мінімального часу. Головний пристрій SMARTY Trend встановлюється в штатне місце, без будь-яких проміжків, відмінна якість зображення та технічні переваги перед штатним пристроєм будуть відчутні відразу ж після включення нового пристрою!

Незважаючи на те, що цей автомобіль є новим, необхідно відзначити візуальну зміну центральної консолі автомобіля. Відмінні кути огляду та якість складання магнітоли. Матеріали не поступаються оригінальному комплектуючому навіть краще! Це ідеальне співвідношення ціни та якості! На сьогоднішній день за цими технічними характеристиками у даних магнітол немає рівних. Новіфункціональні можливості, якітеперєупродажу!

Опубліковано 2022-08-26 автором: Евген Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out