Пошук у блозі

Останні коментарі

Установка Android магнітоли в Citroen C4 / C-Quatre (2004-2009)

Установка Android магнітоли в Citroen C4 / C-Quatre (2004-2009)

Перше покоління Citroen C4, автомобіля C-сегменту французької компанії Citroen, що входить до концерну PSA Peugeot Citroen, було представлено на Паризькому автосалоні у вересні 2004 року. У модельному ряду автомобіль замінив Citroen Xsara.
C4 став одним із найуспішніших автомобілів Citroën: у Європі з 2004 по 2010 рік було продано понад 850 тисяч автомобілів.
До встановлення андроїд-девайсу салон виглядав дуже просто і не технологічно.

Всі магнітоли SMARTY Trend оснащені потужним процесором 1.8 GHz Octa-core (UIS7862), завдяки якому магнітола працює дуже швидко. Таким чином не буде жодних зависань незалежно від того, скільки додатків запущено одночасно. Ви можете встановлювати будь-які програми та навігаційні програми, оскільки на сьогоднішній день Android 13 є найактуальнішою версією для сучасних магнітол, що також дозволяє мати вбудований бездротовий Apple CarPlay та Android Auto.

Розмір екрана на цьому пристрої складає SMARTY Trend 9 дюймів Full-touch. QLED матриця, роздільна здатність 2K 2000x1200 px. Екран показує дуже яскраву та насичену картинку, відмінні кути огляду та якість зображення. Існують різні налаштування рівня люті магнітоли. Таким чином, навіть у яскравий сонячний день ви будете бачити відмінну якість зображення!

Автомагнітоли SMARTY Trend оснащені вбудованим GPS Glonass навігаційним модулем, завдяки чому підвищується надійність прийому сигналу та точність визначення місцезнаходження. Магнітола відмінно працює з такими навігаційними програмами як карти Google, iGoPrimo, CityGuide, TomTom, CoPilot, Sygic, Waze. Підтримується відображення 3D-карт із тривимірною графікою, робота інтелектуальної системи голосових підказок та об'єктів POI (точки інтересу), сервісу для визначення пробок, а також можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації.

Відмінна якість, простота підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра насолодитись усіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2024-02-07 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out