Пошук у блозі

Останні коментарі

Subaru Forester 2017 установка Android магнітоли

Subaru Forester 2017 установка Android магнітоли

Установка Android магнітоли в Subaru Forester 2017

Ось так виглядала центральна консоль до встановлення магнітоли Android


Якість: Відмінна якість пластику і якісне фарбування всіх частин пристрою також є відмінними рисами магнітол SMARTY Trend. Ще однією перевагою цього бренду є сумісність магнітол зі стандартним дизайном. Стиль магнітол SMARTY Trend схожий на стиль заводських пристроїв: форма, дизайн, підсвічування основних кнопок і роз'єми підключення відповідають заводським (pin-to-pin) - такі ж. Ви будете приємно здивовані різноманітністю радіоінтерфейсів. Є апарати зі зручними механічними кнопками і регулятором гучності, а тих, кому пріоритетний розмір екрану, не залишать байдужими повністю сенсорні магнітоли.

Інтернет: завдяки модулю Wi-Fi, вбудованому в магнітолу, у вас є кілька способів підключення SMARTY Trend до Всесвітньої павутини. У тому числі найпростіший і найдешевший – перетворення смартфона на точку доступу (вартість визначається тарифами за мегабайти вашого мобільного оператора). Це можливо, якщо у вас є смартфон, здатний роздавати інтернет по Wi-Fi (функція HotSpot). На щастя, сьогодні більшість сучасних телефонів мають цю функцію. У цьому випадку телефон буде працювати як модем і роутер. Інший спосіб - використовувати окремий пристрій Wi-Fi-роутер, 3G-модем або 3G-USB-роутер. Перевагою використання таких пристроїв є те, що інтернет залишається в машині, а не залишає її кожен раз у власника телефону. Ви також можете вибрати тарифний план «Тільки Інтернет», який знижує вартість мегабайтів. Третій варіант - використання вбудованого модему, таким чином інтернет з вашої сім карти, ви можете використовувати його не тільки на основному пристрої, але і на будь-якому пристрої, яке можна підключити до інтернету. Примітно, що деякі моделі хост-пристроїв мають слот для SIM-карти

Відмінна якість, простота підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це пристрої SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра користуватися всіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2023-11-13 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out