Пошук у блозі

Останні коментарі

Honda Vezel 2022 - приклад установки головного пристрою

Honda Vezel 2022 - приклад установки головного пристрою

Honda HR-V — це субкомпактний позашляховик-кросовер (сегмент B), який виробляється та продається компанією Honda протягом трьох поколінь.

Після перерви між 2006 і 2013 роками Honda знову представила табличку для другого покоління HR-V, заснованого на Honda Fit третього покоління. Виробництво Honda Vezel почалося наприкінці 2013 року для внутрішнього ринку Японії.

Друге покоління Vezel/третє покоління HR-V для ринків за межами Північної Америки було представлено в Японії 18 лютого 2021 року.

Компанія Smarty Trend знайшла спосіб покращити функціональність цього автомобіля.
Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку навігаційну систему, доступну сьогодні. Місцезнаходження визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття Інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місце розташування. Не покладайтеся на стандартні навігаційні системи, завдяки потужному радіо ви можете в будь-який момент спробувати іншу навігаційну програму, яка вам підходить!

Для сучасних пристроїв однією з ключових особливостей є мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-які формати флеш-носіїв до 1 ТБ. Також у вас є можливість за допомогою Google Play Market встановлювати не тільки різні плеєри, але і спеціалізовані програми для вашого автомобіля. Завдяки стандартним плеєрам ви можете відтворювати будь-які формати аудіо та відеофайлів за допомогою флешки, при цьому повністю не залежачи від Інтернету.

Відмінна якість, просте підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це пристрої SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра користуватися всіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2023-08-09 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out