Пошук у блозі

Останні коментарі

BMW 1 Series E81 2009 - приклад установки головного пристрою

BMW 1 Series E81 2009 - приклад установки головного пристрою

Перше покоління BMW 1 серії складається з компактних автомобілів BMW E81 (3-дверний хетчбек), BMW E82 (купе), BMW E87 (5-дверний хетчбек) і BMW E88 (кабріолет). Покоління E81/E82/E87/E88 випускалося з 2004 по 2013 рік і іноді їх спільно називають E8x. E8x замінив 3 Series Compact як моделі початкового рівня в асортименті BMW.
Шасі має алюмінієву багатоважільну підвіску та задньопривідну схему з поздовжньо розташованим двигуном, що забезпечує баланс ваги 50:50, що було рідкісною конфігурацією для хетчбека, оскільки більшість автомобілів у цьому сегменті ринку використовують передні колеса. диск.


Стандартні функції:
Пристрій підтримує стандартні функції вашого автомобіля. Звук відтворюється через стандартний AUX, наявність цієї функції обов'язкова. Таким чином, у вас буде паралельна робота двох систем, яка здійснюється за допомогою стандартного джойстика. Стандартні функції зберігаються в повному обсязі незалежно від комплектації вашого автомобіля, при цьому у вас буде потужна система Android.

Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку навігаційну систему, доступну сьогодні. Місцезнаходження визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття Інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місце розташування. Не варто звертатися до стандартних навігаційних систем, завдяки потужному радіо ви можете в будь-який момент спробувати скористатися іншою навігаційною програмою, яка вам підходить!
Відмінна якість, просте підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це пристрій SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра користуватися всіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2023-07-13 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out