Пошук у блозі

Останні коментарі

 BMW X6 2012 - приклад установки головного пристрою

BMW X6 2012 - приклад установки головного пристрою

BMW X6 – середньорозмірний розкішний кросовер німецького автовиробника BMW. BMW X6 є родоначальником спортивного купе (SAC) завдяки похилій задній частині даху. Він поєднує в собі атрибути позашляховика (високий дорожній просвіт, повний привід та всепогодність, великі колеса та шини) з посадкою купе (стиль з похилим дахом).
Перше покоління (E71) було випущено у продаж у квітні 2008 року як модель 2008 року, а друге покоління X6 (F16) було представлено на Паризькому автосалоні у 2014 році. Третє покоління X6 було представлено у липні 2019 року.

Стандартні функції:
Пристрій підтримує стандартні функції автомобіля. Звук відтворюється через стандартний AUX, наявність цієї функції є обов'язковою. Таким чином, у вас буде дві системи, які працюють паралельно, що здійснюється за допомогою стандартного джойстика. Стандартні функції зберігаються в повному обсязі незалежно від комплектації автомобіля, при цьому у вас буде потужна система Android.

Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку доступну сьогодні навігаційну систему. Розташування визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місцезнаходження. Не варто звертатися до стандартних навігаційних систем, завдяки потужному радіо, ви в будь-який момент можете спробувати використовувати іншу навігаційну програму!

Відмінна якість, просте підключення, розширені технічні характеристики, величезний функціонал – весь цей пристрій SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб користуватися всіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2023-05-11 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out