Розроблено для автомобіля
Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009)
Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009)
Автомобільні магнітоли Android преміум-класу
Переваги AutoPC.com.ua

Volkswagen Golf 5 (2003-2009) Android магнітола CarPlay - OEM стиль

Бренд: SMARTY Trend
Серія: OEM Ultra-Premium
Артикул:
STUISO-H1003
OC: Android 13
Дисплей: 9.5 inches QLED 2.5D
Розд. здатн: HD (1280х720 px)
Процесор: 2.0 / 1.6 Ghz Octa-core (UIS7862 / 8581A)
RAM+SSD: 2+32 / 4+64 / 8+128 Gb
Car link: Бездрот. Apple CarPlay та Android Auto
Подрунок: Відеореєстратор / TPMS / HD камера
Автомобільна магнітола на базі Android OEM для Volkswagen Golf 5 (2003-2009) з 9-дюймовим IPS-екраном. Удосконаліть свій автомобіль за допомогою стереосистеми ультра-преміум-класу, виконаної в оригінальному дизайні автовиробника. Компанія SMARTY Trend розробила високоякісний автомобільний головний пристрій Volkswagen Golf 5 (2003-2009 рр.), який додасть нові функції, зберігши при цьому заводський стиль. Підтримує бездротовий Apple CarPlay та Android Auto.
Читати даліShow less
1
ФОТО ПАНЕЛІ
Надайте фотографію вашої центральної панелі (необов’язково). Це допомагає нам підтвердити, що обрана магнітола найкраще підходить для вашого автомобіля.
Файл не обрано
2
ОБЕРІТЬ ОПЦІЇ
Подарунок!
  • HD-відеореєстратор з ADAS (арт. DVR-010)
  • Система контролю тиску в шинах (арт. TPMS-006)
  • Камера заднього виду AHD 1080P (арт. S303b)
RAM / SSD НАКОПИЧУВАЧ
  • 1.6GHz - 2GB / 32GB SSD (найдешевший)
  • 1.6GHz - 4GB / 64GB SSD (оптимальний)
  • 2.0GHz - 8GB / 128GB SSD (швидка обробка) - рекомендовано
$500 Без податку
Безкоштовна доставка та встановлення
Безкоштовна доставка протягом 1-3 днів по Україні з послугою післяплати або без неї (Нова Пошта, Meest, Укрпошта). Також пропонуємо безкоштовне встановлення магнітоли у наших партнерів по всій Україні! Доставка здійснюється безкоштовно до нашого партнера, оплата здійснюється після встановлення магнітоли.
В наявності
Safe checkout
Швидке замовлення
close

Швидке замовлення

Вкажіть, будь ласка, місто, якщо Вам цікава послуга безкоштовної установки від нашого магазину. Також додайте Ваші коментарі до замовлення.

 
Продавець автозвуку?
Отримайте партнерські ціни!
close

Форма заявки на партнерську знижку

 
Вам також може сподобатися
Бренд: SMARTY Trend
Серія: OEM Ultra-Premium
Артикул: STUISO-H5308
Автомобільна магнітола Android в OEM-стилі для Volkswagen Skoda Seat з 8-дюймовим IPS-екраном. Удосконаліть свій автомобіль за допомогою стереосистеми ультра-преміум-класу, виконаної в оригінальному дизайні автовиробника. SMARTY Trend розробила високоякісний автомобільний головний пристрій Volkswagen Skoda Seat, який додасть нові функції, зберігши при цьому заводський стиль. Підтримує бездротовий Apple CarPlay та Android Auto. Примітка: Головний пристрій підійде до різних моделей автомобілів Volkswagen, Skoda та Seat. SMARTY Trend виробляє радіоприймачі Android OEM-типу без приводу CD-DVD всередині, оскільки популярність невелика, і виробники оптики більше їх не постачають.
Операційна система: Android 13
Дисплей: 8 дюймів IPS
Розд. здатність: HD (1024х600 px)
Процесор: 2.0 / 1.6 Ghz Octa-core (UIS7862 / 8581A)
RAM + SSD: 2+32 / 4+64 / 8+128 Gb
Car link: Бездрот. Apple CarPlay та Android Auto
Подарунок: Відеореєстратор / TPMS / HD камера
Дізнатись більше
Опис

OEM Ultra-Premium Автомобільна Android навігація OEM стиль Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) 9.5 inches QLED 2.5D | SMARTY Trend

SMARTY Trend OEM Ultra-Premium head units

Дизайн в оригінальному заводському стилі

Головний пристрій SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium розроблено для поліпшення Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) усіма новітніми технологіями, зберігаючи при цьому неперевершений стиль автомобіля. Якість матеріалів пристрою аналогічна оригінальним, зовнішній вигляд відповідає заводському. З магнітолою SMARTY Trend цієї серії, Ви отримуєте покращений звук Hi-Fi з високоякісним екраном, який додає неймовірну функціональність Android у Ваш автомобіль. SMARTY Trend розширює мультимедійні функції в Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) і виводить використання пристрою на новий технологічний рівень, впроваджуючи бездротовий зв'язок Apple CarPlay, , Android Auto, доступ до Інтернету, навігація та онлайн-додатки на будь-який смак, а зовнішній вигляд відповідає дизайнерському рішенню Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009).

Переваги магнітол для Volkswagen

OEM Ultra-Premium Серія

4G LTE logo

4G / WiFi підключення

Вбудований модем 4G зі слотом micro-sim і модулем Wi-Fi

IPS logo

IPS-дисплей преміум-класу

Надяскраві та широкі кути огляду

Android 13 logo

Операційна система Android 13

Популярна і стабільна Google OS

Screen resolution logo

9.5 inches QLED 2.5D

Роздільна здатність HD (1280х720 px)

CPU logo

2.0 / 1.6 Ghz Octa-core (UIS7862 / 8581A)

Потужний процесор ARM Cortex 2xA75 + 6xA55

SSD logo

RAM + внутрішній SSD

2+32 / 4+64 / 8+128 Gb

DSP logo

Цифровий звуковий процесор

Повно-діапазонний еквалайзер + затримки звуку в каналах + фільтри

Radio icon

Радіомодуль

Високочутливий модуль FM-радіо з RDS

Amplifier IC logo

Підсилювач звуку

TDA7850 Підсилювач звуку класу Hi-Fi AB 4x50 Вт

Physical buttons icon

Фізичні або сенсорні кнопки

Заводський дизайн із фізичними або сенсорними кнопками

Apple CarPlay logo

Apple CarPlay

Бездротове підключення Apple CarPlay

Android Auto logo

Android Auto

Бездротове підключення Android Auto

Powerfull 2.0 / 1.6 Ghz Octa-core (UIS7862 / 8581A) | SMARTY Trend

Висока продуктивність

Потужний оптимізований процесор 2.0 / 1.6 Ghz Octa-core (UIS7862 / 8581A)

Головні пристрої SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) вражають своєю високою продуктивністю завдяки потужному процесору 2.0 / 1.6 Ghz Octa-core (UIS7862 / 8581A) та оптимізованому програмному забезпеченню, що дасть Вам змогу використовувати кілька додатків одночасно без переривань і затримок, насолоджуватися фільмами, грати в 3D-ігри та виконувати будь-які інші завдання, не обмежуючи себе. SMARTY Trend використовує найкращий процесор для головних пристроїв Android серії OEM Ultra-Premium для Volkswagen.

IPS displays | SMARTY Trend

IPS-дисплей

Ультра-яскравий 9.5 inches QLED 2.5D екран

SMARTY Trend використовує 9.5 inches QLED 2.5D мультисенсорні HD (1280х720 px) панелі у своїх головних пристроях OEM Ultra-Premium для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009). РК-матриця має широкі кути огляду і відмінну передачу кольору. Цей HD-екран забезпечує чудову чіткість і деталізацію зображення, підкреслюючи якість відтворення контенту. Технологія IPS забезпечує яскравість і контрастність зображення, що дає змогу легко читати навіть за яскравого сонячного світла. Мультисенсорна панель автомобільного класу має високий ступінь захисту від зовнішніх впливів і довговічність у різних умовах експлуатації. Завдяки цьому Android головні пристрої SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium - ідеальний вибір для автомобільної промисловості.

4G and WiFi connection | SMARTY Trend

Залишайтеся на зв'язку

Підключення 4G LTE і Wi-Fi 5 ГГц

Головний пристрій SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium забезпечує підключення до Інтернету через Wi-Fi (2,4 ГГц, 5 ГГц) або 4G LTE (дротовий слот для SIM-карти). Точка доступу Wi-Fi дає змогу Вам легко ділитися інтернетом із пасажирами, залишаючи їх на зв'язку під час поїздки. SIM-карта дає змогу здійснювати дзвінки прямо з SMARTY Trend радіо за допомогою програми дозвону.

Apple CarPlay and Android Auto car radio | SMARTY Trend

Телефон на iOS та Android

Apple CarPlay

Бездротова функція Apple CarPlay буде інтегрована у Ваш Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) на 9.5 inches QLED 2.5D екран. Apple CarPlay це стандарт Apple, який дає змогу автомобільному радіо бути дисплеєм і контролером для пристрою iOS. CarPlay інтерфейс забезпечує трансляцію аудіо та зображення на інформаційно-розважальну систему автомобіля з Вашого Apple iPhone.

Android Auto

Бездротова функція Android Auto буде інтегрована у Ваш Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) на 9.5 inches QLED 2.5D екран. Android Auto це мобільний додаток, розроблений компанією Google для дзеркального відображення функцій пристрою Android, наприклад, смартфона, на розважальній системі автомобіля. Після сполучення пристрою Android з головним пристроєм автомобіля система відображатиме додатки на його дисплеї.

Home screen for OEM Ultra-Premium units| SMARTY Trend

Головний екран

Лаунчер SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium

Головний екран "Лаунчер" на магнітолах SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium розроблений з урахуванням зручності та потреб водія для швидкого доступу до навігації, додатків і ключових функцій. Завдяки цим стартовим установкам Ви можете мати кілька робочих столів одночасно, просто змахніть екран убік. Робочий стіл для додатків, що налаштовується, дає змогу Вам встановити будь-які віджети (наприклад, погоду, радіо, плеєр тощо), а різноманітні колірні теми дають змогу надати Вашому автомобілю індивідуального стилю.

Bluetooth hands free | SMARTY Trend

Гучний зв'язок

Безпека та кодування високої чіткості

Основна мета функції HandsFree - безпека та зручність! Головні пристрої SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium надають цю можливість на чудовому рівні використовуючи технології кодування високої чіткості. Завдяки цьому відтворення музики або розмова по HandsFree відбувається без спотворень і втрат. Підключення до головного пристрою здійснюється бездротовим каналом Bluetooth за допомогою програми HandsFree, Apple Carplay або Android Auto.

Music player | SMARTY Trend

Музика

Слухайте без втрат

Наш зручний музичний плеєр розроблений так, щоб бути інтуїтивно зрозумілим і простим у використанні. Насолоджуйтесь музикою без втрати якості завдяки підтримці всіх основних аудіоформатів (MP3, AC-3, AAC, WMA, WAV, OGG та інших), зокрема файлів FLAC без втрат. Відтворювані файли можуть перебувати як на внутрішній пам'яті, так і на носіях об'ємом до 1 Тб, підключених через USB.

Відчуйте свободу, виберіть саме те, що Вам подобається, і встановіть будь-який сторонній музичний плеєр за Вашим вибором з магазину Google Play!

Full range equalizer with bass boost
Fader and balance
Sound delays (time correction) for each channel
Level and cutoffs for the Subwoofer
Frequency filter for front and rear speakers

Найкраща якість звуку

Цифровий звуковий процесор

При виборі головного пристрою за зовнішнім виглядом, продуктивністю та іншими характеристиками якість звуку відіграє ключову роль. DSP-процесор і Hi-Fi аудіо підсилювач разом розкривають потенціал звучання Вашого автомобіля на преміальному рівні. Найширший діапазон налаштувань еквалайзера в магнітолі SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium дає змогу створити звукову картину на Ваш смак, забезпечуючи ідеальне звучання у Вашому Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) (фільтри, баланс, регулювання низьких частот, затримки каналів).

Optical fiber and coaxial digial sound output

Оптичний звуковий вихід

Підключайте DSP-підсилювачі нового покоління за допомогою оптичного цифрового входу без втрат. Підключення зовнішнього цифрового підсилювача через цифровий сигнал усуває всі шуми та перешкоди.

Radio FM-AM RDS | SMARTY Trend

Радіо

Високочутливий FM-модуль з RDS

Одна з найбільш часто використовуваних функцій мультимедіа в Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) - це Радіо. Завдяки високочутливому FM-модулю з RDS (передача додаткової інформації), який використовується в головних пристроях SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium забезпечується стабільне приймання FM- і AM-станцій у будь-якій точці світу.

Ви також можете завантажити будь-який застосунок для онлайн-радіо з магазину Google Play або під'єднати USB DAB+ радіо (продається як аксесуар), що розширить Ваш вибір і задовольнить Ваші потреби в прослуховуванні радіостанцій.

Video player | SMARTY Trend

Відео

Удосконалене апаратне прискорення

Головний пристрій SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium оснащені передовим апаратним прискоренням, що забезпечує відтворення HD / Full-HD / 2K / 4K відео в різних форматах, як-от AVI, MP4, MKV, MOV, WMV, MPG, H. 264, RMVB і багатьох інших.

Крім того, Ви можете встановити додаток YouTube або будь-який інший сторонній відеоплеєр за Вашим вибором з Google Play Store, що розширить Ваші можливості відтворення відео та забезпечить Вам найкращі враження від перегляду контенту.

Steering wheel buttons learning feature | SMARTY Trend

Кнопки на кермовому колесі

Органи управління на кермі Volkswagen

Кнопки на рульовому колесі зручні та безпечні під час використання Android-пристроїв у Volkswagen автомобіль. Головний пристрій SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium забезпечує підтримку різних типів оригінальних кнопок на кермовому колесі:

  • Цифрові кнопки (CAN шина Rx-Tx). Кнопки працюватимуть відповідно до протоколу автомобіля.
  • Аналогові кнопки (дротові Key1 та/або Key2). Кнопки налаштовуються вручну, на одну кнопку можна встановити 2 функції.

Усі необхідні кабелі та блок CAN-шини (у разі цифрових кнопок) входять до комплекту головного пристрою для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009).

Android navigation apps | SMARTY Trend

Навігація

Точне позиціонування

Android магнітоли SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium оснащені високоточним вбудованим модулем GPS + Beidou + Glonass, що забезпечує точне позиціювання в будь-якому місці, за будь-якої погоди і на будь-якому континенті. Головний пристрій SMARTY Trend для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) не має обмежень на використання навігаційних програм. У Google Play Store Ви можете завантажити: Google Maps, iGo, TomTom, CoPilot, Sygic, Waze та інші. Онлайн-сервіси повідомляють про ситуацію на Вашому маршруті в режимі реального часу та за потреби коригують маршрут. Карти Apple Maps і Google Maps також доступні через бездротове з'єднання між радіоприймачем і Вашим гаджетом (Apple CarPlay & Android Auto.

Google Play | SMARTY Trend

Google Play

Мільйони додатків

Подорожуйте з комфортом, використовуючи весь потенціал головного пристрою SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009). Ви з Android завжди в мережі! Встановіть навігацію, ігри, YouTube, додатки для соціальних мереж, онлайн-радіо та телевізійні сервіси прямо під час поїздки! Насолоджуйтеся перебуванням в автомобілі!

Online applications | SMARTY Trend

Онлайн свобода

Розважальні додатки

Інтернет - це необмежена свобода вибору та дій. Насолоджуйтесь різноманітними послугами та додатками, такими як:

  • Пориньте у світ розваг за допомогою таких платформ потокового мовлення, як YouTube, Netflix, Hulu, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+ і Red Bull TV.
  • Будьте в курсі останніх хітів і насолоджуйтеся улюбленою музикою за допомогою таких застосунків для музики та радіо, як Spotify, Digitally Imported, TuneIn Radio і PC Radio.
  • Підвищіть свій ігровий досвід за допомогою хмарних ігрових сервісів, таких як GeForce NOW Cloud Gaming і Xbox Game Pass.

Ми щось забули?

Split screen feature | SMARTY Trend

Роздільний екран

Немає проблем з одночасним відображенням двох додатків на одному екрані! Завдяки напрочуд швидкій роботі багатозадачність завжди у Вас під рукою. Цю функцію найзручніше використовувати з навігаційним додатком.

Picture-in-picture feature | SMARTY Trend

Картинка в картинці

Не переривайте перегляд свого улюбленого фільму. Просто увімкніть режим "картинка в картинці" і насолоджуйтеся переглядом відео, одночасно перевіряючи електронну пошту або виконуючи інші завдання.

Аксесуари

Розширте функціональність головного пристрою за допомогою додаткових аксесуарів

DVR with ADAS, LDWS and FCWS | SMARTY Trend
USB HD DVR | SMARTY Trend

HD DVR із системою ADAS

Подарунок або додатковий аксесуар
Ви можете придбати HD Dash Cam як додатковий аксесуар або отримати його в подарунок, просто виберіть подарунок перед додаванням головного пристрою в кошик. Примітка: Ви можете додати в кошик тільки один подарунок з одним головним пристроєм.

Підвищіть свою безпеку та оснастіть свій автомобіль Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) відеореєстратором SMARTY Trend HD DVR з удосконаленою системою допомоги водієві (ADAS):

  • LDWS - система попередження про сходження зі смуги руху
  • FCWS - система попередження фронтального зіткнення

Відеофайли записуються на SD-карту у відеореєстраторі під час увімкнення автомобіля. Ви можете змінювати налаштування і переглядати записані відеоролики прямо на магнітолі SMARTY Trend OEM Ultra-Premium за допомогою додатків для головного пристрою. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

AHD 1080p rear view camera parking lines | SMARTY Trend
AHD 1080p rear view camera | SMARTY Trend

Паркувальна камера заднього або переднього виду AHD 1080P

Подарунок або додатковий аксесуар
Ви можете придбати камеру AHD 1080P переднього або заднього виду як додатковий аксесуар або отримати її в подарунок, просто виберіть подарунок перед додаванням головного пристрою до кошика. Примітка: Ви можете додати в кошик тільки один подарунок з одним головним пристроєм.

SMARTY Trend пропонує високоякісну водонепроникну камеру заднього виду IP68 із сенсором SONY і Full HD роздільною здатністю для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009). Висока роздільна здатність 1080p, широкий кут огляду 170 градусів і чутливий відеосенсор дадуть Вам змогу безпечно припаркувати свій Volkswagen у будь-який час. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

Примітка. Якщо Ваш автомобіль оснащений заводською камерою заднього виду, то головний пристрій SMARTY Trend OEM Ultra-Premium буде підтримувати його через спеціальний адаптер під'єднання (якщо застосовно).

TPMS apk | SMARTY Trend
TPMS USB | SMARTY Trend

Система контролю тиску в шинах 

Подарунок або додатковий аксесуар
Ви можете придбати систему TPMS як додатковий аксесуар або отримати її в подарунок, просто виберіть подарунок перед додаванням головного пристрою в кошик. Примітка: Ви можете додати в кошик тільки один подарунок з одним головним пристроєм. За замовчуванням ми постачаємо зовнішні датчики, якщо Ви надаєте перевагу внутрішнім датчикам, будь ласка, вкажіть це в коментарях до замовлення.

Встановіть систему контролю тиску в шинах (TPMS) на Ваш Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) для ще більш безпечного водіння. Система TPMS вимірює тиск і температуру безпосередньо в шині, передає показання та відображає їх на дисплеї головного пристрою SMARTY Trend OEM Ultra-Premium 9.5 inches QLED 2.5D. Водій попереджається про критичну ситуацію відповідним звуковим сигналом. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

360 view camera app | SMARTY Trend
360 camera bird view | SMARTY Trend

Система кругового огляду 360° AHD 1080P

Додатковий аксесуар

Міняєте Ви смугу руху, виїжджаєте на шосе, паркуєтеся або пробираєтеся через затори, камери з 360-градусним оглядом забезпечать Вам чітке уявлення про навколишнє Вас оточення на 9.5 inches QLED 2.5D. Вона діє як додаткова пара очей, попереджаючи Вас про потенційні небезпеки і дозволяючи оперативно реагувати. Отримайте цю преміальну опцію в комплекті з головним пристроєм SMARTY Trend для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009). Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

Примітка. Якщо Ваш автомобіль оснащений заводським круговим оглядом 360, то головний пристрій SMARTY Trend OEM Ultra-Premium буде підтримувати його через спеціальний адаптер під'єднання (якщо застосовно).

DAB+ application | SMARTY Trend
DAB+ Radio USB receiver | SMARTY Trend

USB радіоприймач DAB+

Додатковий аксесуар

Цифрове аудіомовлення (DAB / DAB+) - це стандарт цифрового радіомовлення, що використовується в багатьох країнах світу. Цей стандарт домінує в Європі та використовується в Австралії, а також у деяких частинах Африки та Азії. USB DAB / DAB+ приймач для Android головного пристрою Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) має чудові характеристики приймання сигналу і передає високоякісний стереозвук на аудіосистему SMARTY Trend OEM Ultra-Premium. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

Rear screens connection to Android radio | SMARTY Trend
USB to HDMI / USB to CVBS adapter | SMARTY Trend

Адаптер для задніх розважальних моніторів

Додатковий аксесуар

Цей адаптер забезпечує новий спосіб з'єднання між Вашим головним пристроєм і пристроєм з підтримкою HDMI або CVBS. Ви можете поділитися відео високої чіткості з усіма пасажирами у Вашому Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009). Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

OBD scanner application | SMARTY Trend
OBD2 ELM327 adapter | SMARTY Trend

Сканер OBD

Додатковий аксесуар

ELM327 Bluetooth - це програмований мікроконтролер, створений для перекладу інтерфейсу бортової діагностики (OBD), який використовується в більшості сучасних автомобілів. Командний протокол ELM327 є одним із найпопулярніших стандартів інтерфейсу Android/PC-to-OBD. Підключіть Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) до головного пристрою через порт OBD, щоб побачити корисну інформацію та коди несправностей на екрані головного пристрою SMARTY Trend. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

Примітка. Не всі автомобілі підтримують під'єднання через порт OBD2. Будь ласка, перевірте специфікації діагностичної системи Вашого автомобіля, перш ніж замовляти цей аксесуар.

Voice control | SMARTY Trend
Google Voice app - OK Google | SMARTY Trend

Голосове управління AI

Додаткове програмне забезпечення

Система голосового помічника AI забезпечує безпечне водіння під час використання основних часто використовуваних функцій, таких як навігація, музика, радіо, керування відео тощо. Підтримує англійську, німецьку, французьку, італійську, іспанську, португальську, російську та ін. мови. Для отримання додаткової інформації ознайомтеся з категорією аксесуари.

Google Voice

Використовуйте вбудований голосовий пошук Google. Ви можете використовувати свій голос для керування головним пристроєм Android і пошуку корисної інформації.

Підтримка заводських функцій

Air conditioner support | SMARTY Trend

Кондиціонер

Factory TPMS support | SMARTY Trend

Заводська система TPMS

Factory 360 camera support | SMARTY Trend

Заводська система кругового огляду 360

Factory Rear Camera supprot | SMARTY Trend

Заводська камера заднього виду

SMARTY Trend OEM Ultra-Premium пристрій ідеально інтегрується з оригінальними системами автомобіля та його дизайном. Його легко під'єднати до роз'ємів "pin-to-pin". Якщо Ваш Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) оснащений такими оригінальними функціями: кнопки на кермі, заводський підсилювач звуку, тріп-комп'ютер (витрата пального, запас ходу тощо), кондиціонер, система допомоги під час паркування, заводська камера заднього виду, заводська камера 360 градусів, заводські елементи керування підвіскою, система контролю тиску в шинах (TPMS), керування світлом, керування контролем гібридної/акумуляторної системи і т.д. Ви можете зберегти ці функції, тому що магнітола SMARTY Trend серії OEM Ultra-Premium буде підтримувати їх. Якщо у Вашому автомобілі є деякі з цих заводських функцій, будь ласка, уточніть, перш ніж робити замовлення!

Примітка: заводські функції, зазначені вище, наведено як приклад. Різні автомобілі мають специфічні функції, будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб отримати більш детальну інформацію про підтримку функцій перед покупкою!

OEM Ultra-Premium head unit back side  SMARTY Trend

Зворотний бік головного пристрою серії OEM Ultra-Premium

Роз'єми та порти магнітоли серії OEM Ultra-Premium.

Included cables with Android car head unit | SMARTY Trend

Кабелі, що входять до комплекту

Кабелі для підключення головного пристрою до Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009).

CAN-BUS boxes for SMARTY Trend head units

Блок CAN-BUS

Якщо Ваш Volkswagen використовує CAN-шину для комунікації з головним пристроєм, тоді необхідний блок шини CAN для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009) буде включено в комплект.

Зміст комплекту

  • SMARTY Trend OEM Ultra-Premium головний пристрій;
  • Головний кабель живлення для Volkswagen Golf 5 Gen (2003-2009);
  • Блок CAN-шини (якщо застосовно);
  • 2xUSB-кабелі;
  • Слот для сім-карти 4G / Кабелі для підключення аудіо/відео;
  • Адаптер для підключення FM-антени (якщо застосовно);
  • Перехідники для оригінальної камери, портів USB і AUX (якщо застосовно);
  • Кабель для підключення задньої камери;
  • Антена GPS / Глонасс;
  • Зовнішній мікрофон;
  • Антена Wi-Fi;
  • Антена 4G.

Зверніть увагу: виробник залишає за собою право змінювати упаковку, технічні характеристики та дизайн без попереднього повідомлення, але функціональність і якість продукту при цьому не можуть погіршитися.

Читати даліShow less
2.0 ПРОТИ 2.7 ГГЦ
Скріншоти
Детальніше про товар
STUISO-H1003

Характеристики

Бренд
SMARTY Trend
Серія
OEM Ultra-Premium
Операційна система
Android 13
Дисплей
9.5 inches QLED 2.5D
Розд. здатність
HD (1280х720 px)
Процесор
2.0 / 1.6 Ghz Octa-core (UIS7862 / 8581A)
RAM + SSD
2+32 / 4+64 / 8+128 Gb
Car link
Бездрот. Apple CarPlay та Android Auto
Подарунок
Відеореєстратор / TPMS / HD камера
Оптичний привід
Без вбудованого CD/DVD-приводу
Bluetooth
Bluetooth 5.1, Hands-Free Profile (HFP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Bluetooth OBD2/ TPMS, прив'язка Bluetooth.
Інтернет
Підтримка WiFi (a/b/g/n) 2,4 ГГц і 5 ГГц / вбудований модем 4G LTE зі слотом для micro-sim. Перед замовленням перевірте підтримувані діапазони мереж 4G у вашого оператора бездротового зв'язку.
Підсилювач
Підсилювач TDA 7850 AB класу 4x50 Вт + DSP-процесор
Радіо
FM-AM RDS-радіо (високочутливий радіомодуль) / Інтернет-радіо / DAB+ USB-приймач (опція)
Еквалайзер
DSP (цифровий звуковий процесор). Повнодіапазонний еквалайзер. Затримки звуку для кожного каналу, частотні зрізи, частотний фільтр і підсилення басів окремо для фронтальних / тилових каналів. Окремо регульований рівень і відсічення для сабвуфера.
Кнопки керма
Для автомобілів з цифровими кнопками CAN - функції визначаються так само, як і в оригінальному головному пристрої / Для автомобілів з аналоговими кнопками - можливість встановити 2 функції (коротке і довге натискання) для 1 кнопки
Сенсорний екран
Ємнісний мультитач на 10 точок з кутом 2.5D.
Камери
Задня і передня камери або камери 360° (AHD/CVBS 720/1080 25/30fsp) / Штатна задня і передня камера або камера 360°, підключена через адаптер / USB-камера переднього відеореєстратора
Підсвічування кнопок
Колір підсвічування кнопок відповідає заводському підсвічуванню салону
Режим очікування
Підтримка режиму очікування - увімкнення радіо протягом 1 секунди після вимкнення (при активованому режимі очікування)
Google Play
Офіційний вбудований магазин додатків від Google. Play Store - це єдине місце для миттєвого доступу до мільйонів додатків в Інтернеті та на пристроях Android.
Навігація
Google Maps / iGo / TomTom / CoPilot / Sygic / Waze та багато інших.
Відео та аудіо
Можна відтворювати всі види аудіо- та відеоформатів (за допомогою програм-плеєрів). Відео: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, 4K, 1080P, 720P тощо. Аудіо: WAV, FLAC, OGG, MP3, MQA, DSD, SACD ISO, AIFF, AAC, M4a, APE, CUE тощо.
Аксесуари
Камера заднього виду AHD / Передня камера AHD / Передня камера USB DVR / TPMS (система контролю тиску в шинах) / Діагностичний адаптер OBD2 / USB-приймач DAB+

Спеціальні артикули

MPN
STUISO-H1003
Відгуки
Немає коментарів
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: S360A-L023
Комплект з чотирьох камер, що забезпечує панорамний огляд автомобіля на 360 градусів на головному пристрої Smarty Trend Android Калібрувальна тканина (килимки) до комплекту не входять
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: TPMS-006
Підвищіть безпеку керування за допомогою USB-дисплея Android TPMS (система контролю тиску в шинах). Розроблений для головних пристроїв Android SMARTY Trend, він включає 4 датчики, які допоможуть вам легко контролювати тиск в шинах. Керуйте автомобілем впевнено, маючи під рукою дані про шини в реальному часі.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: DVR-010
Автомобільний відеореєстратор 2-в-1 для Android головних пристроїв SMARTY Trend. Ця камера з високою роздільною здатністю 1280x720 пікселів має широке поле зору 170 градусів, розширені функції ADAS та надійне нічне бачення. Поліпшіть свою безпеку сьогодні.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: DAB-001
Цей автомобільний комплект є цифровим аудіомовленням, що використовує професійний високопродуктивний процесор цифрового мовлення. Вбудована функція кодування модулює та передає сигнали DAB та DAB+ в автомобільну аудіосистему. Він має відмінну продуктивність прийому сигналу. Він передасть високоякісний стереозвук у вашу автомобільну аудіосистему. Це приймач цифрового мовлення для Android плеєрів. Завантажте та встановіть програму на радіо Android для використання.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: S303b
Автомобільна камера заднього виду призначена для усунення сліпих зон та обходу перешкод під час руху заднім ходом. Наша AHD камера заднього виду забезпечує роздільну здатність HD 1920 x 1080P. Ідеально підходить для більшості автомобілів.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: Voice-01
Використання голосового помічника під час водіння дозволить зберегти вашу безпеку на найвищому рівні. Комфортно та безпечно – це все про голосовий помічник зі штучним інтелектом!
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: S311B
Поліпшіть свої враження від водіння за допомогою цієї високоякісної автомобільної камери заднього виду. Завдяки можливостям нічного бачення, водонепроникності IP68, технології CCD та широкому куту огляду 170 градусів, він стане вашим ідеальним компаньйоном для безпечного та зручного паркування та руху заднім ходом.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: S311S
Поліпшіть свої враження від водіння за допомогою цієї високоякісної автомобільної камери заднього виду. Завдяки можливостям нічного бачення, водонепроникності IP68, технології CCD та широкому куту огляду 170 градусів, він стане вашим ідеальним компаньйоном для безпечного та зручного паркування та руху заднім ходом.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: FRAME-009
Цей набір для зняття обшивки автомобіля, що складається з 4 предметів, був спеціально виготовлений для простого та безпечного зняття деталей зовнішнього та внутрішнього оздоблення автомобіля. Ці інструменти ідеально підходять для безпечного зняття та встановлення автомобільної аудіосистеми, зовнішньої та внутрішньої обробки, приладових панелей, дверних панелей, не дряпаючи автомобіль.
У Кошик
Пов\'язані статті

Меню

Налаштування

WhatasppWhatsApp
ViberViber

Створіть обліковий запис щоб використовувати список бажань.

Ввійти