Розроблено для автомобіля
Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022)
Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022)
Автомобільні магнітоли Android преміум-класу
Переваги AutoPC.com.ua

Toyota Sequoia (2007-2022) Android магнітола Тесла

Бренд: SMARTY Trend
Серія: Tesla Ultra-Premium
Артикул:
STSDT-1816
OC: Android 11 R
Дисплей: 13.6 дюймів IPS
Розд. здатн: Full HD Вертикальний (1920x800 px)
Процесор: 2.0 ГГц восьмиядерний процесор (Snapdragon 665)
RAM+SSD: 4+64 / 8+128 Gb
Car link: Бездрот. Apple CarPlay та Android Auto
Подрунок: Відеореєстратор / TPMS / HD камера
Автомобільна магнітола Tesla Style на базі Android для Toyota Sequoia (2007–2022 рр.) з бездротовим Apple CarPlay та Android Auto від SMARTY Trend — найкращий головний пристрій із вертикальним екраном IPS із діагоналлю 13,6 дюйма на ринку! SMARTY Trend розробила високоякісну автомобільну стереосистему з вертикальним екраном у стилі Tesla для Toyota Sequoia (2007-2022), щоб додати вашому автомобілю сучасний стиль та максимальну ефективність. Примітка: головний пристрій підходить для всіх версій автомобіля. Підтримує підсилювач JBL.
Читати даліShow less
1
ФОТО ПАНЕЛІ
Надайте фотографію вашої центральної панелі (необов’язково). Це допомагає нам підтвердити, що обрана магнітола найкраще підходить для вашого автомобіля.
Файл не обрано
2
ОБЕРІТЬ ОПЦІЇ
Подарунок!
  • HD-відеореєстратор з ADAS (арт. DVR-010)
  • Система контролю тиску в шинах (арт. TPMS-006)
  • Камера заднього виду AHD 1080P (арт. S303b)
RAM / SSD НАКОПИЧУВАЧ
  • 4GB / 64GB SSD (оптимальний)
  • 8GB / 128GB SSD (надшвидка обробка) - рекомендовано
$920 Без податку
Безкоштовна доставка та встановлення
Безкоштовна доставка протягом 1-3 днів по Україні з послугою післяплати або без неї (Нова Пошта, Meest, Укрпошта). Також пропонуємо безкоштовне встановлення магнітоли у наших партнерів по всій Україні! Доставка здійснюється безкоштовно до нашого партнера, оплата здійснюється після встановлення магнітоли.
В наявності
Safe checkout
Швидке замовлення
close

Швидке замовлення

Вкажіть, будь ласка, місто, якщо Вам цікава послуга безкоштовної установки від нашого магазину. Також додайте Ваші коментарі до замовлення.

 
Продавець автозвуку?
Отримайте партнерські ціни!
close

Форма заявки на партнерську знижку

 
Вам також може сподобатися
Бренд: SMARTY Trend
Серія: 2K Ultra-Premium
Артикул: STUIS-9718/2718
Автомобільна магнітола Android для Toyota Sequoia XK60 (2007-2022) від SMARTY Trend – найкращий Hi-End головний пристрій. Автомобільна інформаційно-розважальна система преміум-класу SMARTY Trend є результатом поєднання високоякісного виробництва, оптимізованого програмного забезпечення та використання найкращих високоефективних компонентів, що забезпечують найвищу продуктивність, доступну на сьогоднішній день. Купити автомобільну стереосистему Android Plug-and-Play для Toyota Sequoia XK60 (2007-2022 рр.) означає отримати кращий пристрій на ринку!
Операційна система: Android 13
Дисплей: 10.4 inches QLED 2.5D
Розд. здатність: 2K (2000x1200 px) / HD (1280x720 px)
Процесор: 2.0 / 2.7 GHz Octa-core (UIS7870CS)
RAM + SSD: 4+64 / 6+128 / 8+128 / 8+256 / 12+256 Gb
Car link: Бездрот. Apple CarPlay та Android Auto
Подарунок: Відеореєстратор / TPMS / HD камера
Дізнатись більше
Опис

Tesla Ultra-Premium Автомобільна Android навігація у стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) 13.6 дюймів IPS | SMARTY Trend

SMARTY Trend Tesla Ultra-Premium Snapdragon head units

Великий 13.6 дюймів IPS вертикальний екран

Головний пристрій SMARTY Trend у стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) це оновлення Вашого автомобіля відповідно до більш сучасних технологічних тенденцій. Android магнітоли SMARTY Trend мають яскравий, високоякісний IPS-екран з вертикальним розташуванням і 13.6 дюймів IPS екран. Потужний 2.0 ГГц восьмиядерний процесор (Snapdragon 665) процесор, HI-FI звук і оптимізоване програмне забезпечення, що забезпечує стабільну і швидку роботу. Під час встановлення головного пристрою SMARTY Trend у стилі Tesla перетворюється практично вся центральна консоль, а застарілий заводський блок радіо і панель управління кліматом переносять свої елементи управління на великий екран інноваційного радіо. Коли перенесення клімат-контролю передбачено конструкцією. У цьому випадку Ви можете регулювати температуру, потік повітря, обігрів дзеркал і стекол прямо з чутливого сенсорного екрану головного пристрою - як і в більшості сучасних автомобілів. Завдяки найкращим характеристикам і компонентам, доступним на сьогоднішній день, сучасний дизайн за рахунок великого адаптованого екрану, головний пристрій SMARTY Trend у стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) подарує абсолютно нові емоції за кермом вашого автомобіля! Ексклюзивна якість, повний набір усіх сучасних функцій Android разом з оригінальними заводськими налаштуваннями, а також підсилювач звуку DSP визначають SMARTY Trend як найкращий пристрій преміум-класу для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) у стилі Tesla!

Переваги головних пристроїв у стилі Tesla для Toyota

Tesla Ultra-Premium Серія (Qualcomm Snapdragon)

4G LTE logo

4G / WiFi підключення

Вбудований модем 4G зі слотом micro-sim і модулем Wi-Fi

IPS logo

IPS-дисплей преміум-класу

Надяскраві та широкі кути огляду

Android 11 R logo

Операційна система Android 11 R

Популярна і стабільна Google OS

Screen resolution logo

Вертикальний 13.6 дюймів IPS

Роздільна здатність Full HD Вертикальний (1920x800 px)

CPU logo

2.0 ГГц восьмиядерний процесор (Snapdragon 665)

4x Kryo 260 Silver + 4x Kryo 260 Gold

SSD logo

RAM + внутрішній SSD

4+64 / 8+128 Gb

DSP logo

Цифровий звуковий процесор

Повнодіапазонний еквалайзер + затримки звуку в каналах + фільтри

Radio icon

Радіомодуль

Високочутливий модуль FM-радіо з RDS

Amplifier IC logo

Підсилювач звуку

TDA7850 Підсилювач звуку класу Hi-Fi AB 4x50 Вт

Tesla screen inegrated with air control

Повне сенсорне керування

Дотримуйтесь тенденцій - усе стає повністю сенсорним

Apple CarPlay logo

Apple CarPlay

Бездротове підключення Apple CarPlay

Android Auto logo

Android Auto

Бездротове підключення Android Auto

Powerfull 2.0 ГГц восьмиядерний процесор (Snapdragon 665) | SMARTY Trend

Неповторна продуктивність

Потужний процесор 2.0 ГГц восьмиядерний процесор (Snapdragon 665)

Головний пристрій SMARTY Trend у стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) має високопродуктивний 2.0 ГГц восьмиядерний процесор (Snapdragon 665) процесор. Це найшвидший і найнадійніший процесор, який використовується в Android-пристроях типу Tesla. При одночасному запуску десятка додатків, таких як музичні плеєри, навігаційні програми та сервіси потокового відео, наприклад, YouTube з роздільною здатністю 2K/4K, пристрій не буде гальмувати, і жодна з програм не перерве своє виконання. Варто відзначити винятково високу продуктивність пристрою - автомагнітола миттєво реагує на Ваші команди та швидко відкриває всі необхідні додатки на великому екрані 13.6 дюймів IPS екрані, що дуже важливо під час керування автомобілем.

IPS displays | SMARTY Trend

IPS-дисплей

Високоякісний 13.6 дюймів IPS екран

У головних пристроях SMARTY Trend з ОС Android у стилі Tesla для автомобілів Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) використовуються IPS-панелі найвищої якості. 13.6 дюймів IPS - екран з дійсно великою діагоналлю, що значно перевищує стандартний розмір автомобільного радіо. IPS-екран має поліпшене перенесення кольорів, підвищену яскравість і високу роздільну здатність, що забезпечує комфортне використання автомагнітоли і дає змогу переглядати такий контент, як фільми, серіали та відео в HD, 2K і 4K якості. Завдяки широким кутам огляду IPS-панелей відображувані кольори мають чудовий вигляд. Мультисенсорна сенсорна панель автомобільного класу має високий ступінь захисту від зовнішніх впливів і довговічність у різних умовах експлуатації.

4G and WiFi connection | SMARTY Trend

Залишайтеся на зв'язку

Підключення 4G LTE і Wi-Fi 5 ГГц

Головний пристрій SMARTY Trend у стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) забезпечує доступ в Інтернет як через бездротові мережі Wi-Fi (2,4 ГГц, 5 ГГц), так і через мережу 4G LTE за допомогою карти micro-SIM. Функція WiFi-Hotspot дає змогу Вам розділити доступ до Інтернету з пасажирами, надаючи їм можливість під'єднатися до мережі під час подорожі. Використання SIM-карти дає змогу Вам здійснювати телефонні дзвінки прямо з магнітоли SMARTY Trend за допомогою програми Google Dialer.

Apple CarPlay and Android Auto car radio | SMARTY Trend

Телефон на iOS та Android

Apple CarPlay

Бездротова функція Apple CarPlay буде інтегрована у Ваш Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) на 13.6 дюймів IPS екран. Apple CarPlay це стандарт Apple, який дає змогу автомобільному радіо бути дисплеєм і контролером для пристрою iOS. CarPlay інтерфейс забезпечує трансляцію аудіо та зображення на інформаційно-розважальну систему автомобіля з Вашого Apple iPhone.

Android Auto

Бездротова функція Android Auto буде інтегрована у Ваш Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) на 13.6 дюймів IPS екран. Android Auto це мобільний додаток, розроблений компанією Google для дзеркального відображення функцій пристрою Android, наприклад, смартфона, на розважальній системі автомобіля. Після сполучення пристрою Android з головним пристроєм автомобіля система відображатиме додатки на його дисплеї.

Home screen - Tesla head units Snapdragon
Applications 2 - Tesla head units Snapdragon
Applications - Tesla head units Snapdragon
Home screen night - Tesla head units Snapdragon

Головний екран

Інтуїтивно зрозумілий лаунчер Tesla Ultra-Premium

Головний екран Android магнітол SMARTY Trend у стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) - це багатоцільовий набір функцій, таких як доступ до Інтернету, під'єднання пристроїв Bluetooth, налаштування DSP-процесора, відтворення мультимедіа, Play Market, інтеграція всіх основних функцій автомобіля у верхній частині екрана. Крім того, головний пристрій забезпечує сенсорне керування та/або відображення системи кондиціонування повітря, якщо це передбачено конструкцією. Ви отримаєте повний доступ до функціональних можливостей Вашого автомобіля на екрані магнітоли. SMARTY Trend Tesla Android для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) має свій оригінальний лаунчер і унікальний зовнішній вигляд налаштувань, які прості й інтуїтивно зрозумілі навіть для користувачів, які вперше взаємодіють із подібним пристроєм. Інтерфейс було розроблено з урахуванням потреб автолюбителів, забезпечуючи зручне і безпечне використання Android мультимедіа.

Tesla Snapdragon Bluetooth hands free | SMARTY Trend

Гучний зв'язок

Безпека та кодування високої чіткості

Безпека - ключове і найважливіше завдання для функції HandsFree. Головний пристрій у стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) оснащено високоякісним модулем Bluetooth 5.1 з профілем гучного зв'язку (HFP), який використовує технології кодування високої чіткості. Головний пристрій відтворює музику або розмови по гучному зв'язку без спотворень і втрат. У магнітолі SMARTY Trend Tesla стилю використовуються два мікрофони, вбудований і додатковий (зовнішній), це дає змогу поліпшити якість звуку під час розмови по HandsFree. Apple Carplay або Android Auto можна під'єднати бездротовим зв'язком через модуль Bluetooth без зайвих дротів.

Music player | Tesla Shanpdragon SMARTY Trend

Музика

Слухайте без втрат

Основною функцією автомобільного радіо, як і раніше, є відтворення музичного контенту. Для головних пристроїв у стилі Tesla від SMARTY Trend, для цього було розроблено зручний і простий у використанні музичний плеєр, здатний відтворювати медіатеку (внутрішню або USB) у всіх доступних форматах (MP3, FLAC AC-3, AAC, WMA, WAV, OGG і т.д.).

Крім того, багато користувачів обирають свій улюблений плеєр з Google Play і встановлюють його на свої головні пристрої SMARTY Trend без жодних проблем.

Equalizer - Tesla head units Snapdragon
Fader - Tesla head units Shandragon
Channel sound delays - Tesla head units Snapdragon
Sound filters - Tesla head unit SMARTY Snapdragon

Найкраща якість звуку

Цифровий звуковий процесор

Для кожного користувача наших Android-пристроїв якісне звучання музичного контенту є одним із головних критеріїв під час вибору головного пристрою, тому в магнітолах SMARTY Trend у стилі Tesla використовуються звукові компоненти преміум-класу для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022). Налаштування цифрового звукового процесора за допомогою повнодіапазонного еквалайзера, регулювання зниження частоти, частотного фільтра, посилення басів і поканального налаштування (тимчасова корекція, затримка звуку і рівень сабвуфера) задовольнить слух найвимогливіших користувачів мультимедіа!

Radio FM-AM RDS | Tesla Snapdragon SMARTY Trend

Радіо

Високочутливий FM-модуль з RDS

Радіо - це основна функція магнітоли в дорозі, тому SMARTY Trend приділяє особливу увагу цьому застосуванню. Тільки високочутливі FM-модулі з підтримкою RDS для передавання додаткової інформації використовуються в головних пристроях у стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022)! Це означає, що в будь-якій точці світу у вас буде стійке приймання FM- і AM-станцій.

Щоб розширити функціональність, завантажте будь-який додаток для онлайн-радіо з магазину Google Play або підключіть USB-радіоприймач DAB+ (опція). Слухайте із задоволенням!

Video player | Tesla Snapdragon SMARTY Trend

Відео

Удосконалене апаратне прискорення

Під час тривалих подорожей пасажири можуть розважатися відеоконтентом різних форматів у високій якості (HD/Full-HD/2K/4K) з апаратним прискоренням без втрат і затримок. Доступні формати вбудованого відеоплеєра магнітоли SMARTY Trend з великим екраном для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) задовольнить будь-які Ваші вимоги (AVI, MP4, MKV, MOV, WMV, MPG, H.264, RMVB і багато інших).

Ви також можете встановити будь-який сторонній відеоплеєр за Вашим вибором з магазину Google Play або скористатися додатком YouTube.

Steering wheel buttons learning feature | SMARTY Trend

Кнопки на кермовому колесі

Органи управління на кермі Toyota

Керувати мультимедійними функціями дуже зручно і безпечно, що дуже важливо, коли йдеться про водіння!

  • Кнопки на кермовому колесі разом із головним пристроєм SMARTY Trend можуть працювати через шину CAN автомобіля і не потребують додаткових налаштувань для своєї роботи.
  • У старих автомобілях можуть використовуватися аналогові кнопки на кермовому колесі, які підключаються безпосередньо до автомобільного радіо і навчаються вручну. Перевага аналогових кнопок - можливість призначити 2 функції (коротке і довге натискання).

Не має значення, який тип рульових кнопок використовується у Вашому Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022), для правильної роботи кнопок ми включимо в комплект усі необхідні кабелі та адаптери.

Android navigation apps | SMARTY Trend

Навігація

Супутникове позиціонування

Головні пристрої SMARTY Trend у стилі Тесла використовують найпередовіші технології позиціонування, такі як GPS, Beidou і Glonass. Навігаційні додатки в магнітолі для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) дасть Вам змогу визначити місце розташування зі 100% точністю і прокласти маршрут у режимі реального часу. Ви можете використовувати популярні навігаційні програми, такі як Google Maps, iGo, TomTom, CoPilot, Sygic, Waze і багато інших. При підключенні до Інтернету інформація про дорожню ситуацію доступна в режимі онлайн, і можна автоматично змінити маршрут.

Google Play | SMARTY Trend

Google Play

Мільйони додатків

Подорожуйте з максимальним комфортом і сучасними технологіями, використовуючи всі можливості головного пристрою SMARTY Trend для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022). Ваше Android-радіо завжди під'єднане до мережі, забезпечуючи доступ до навігаційних застосунків, ігор, потокових сервісів, соціальних мереж, онлайн-радіо та телевізійних послуг просто під час поїздки на великому екрані в стилі Tesla. Насолоджуйтеся часом, проведеним в автомобілі, і отримуйте максимум задоволення від поїздки!

Online applications | SMARTY Trend

Онлайн свобода

Розважальні додатки

Завдяки SMARTY Trend Радіо в стилі Tesla для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) з великими і яскравими 13.6 дюймів IPS екраном і підключенням до Інтернету, Ви отримуєте необмежений доступ до різноманітних послуг і додатків:

  • Пориньте у світ розваг за допомогою таких платформ потокового мовлення, як YouTube, Netflix, Hulu, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+ і Red Bull TV.
  • Будьте в курсі останніх хітів і насолоджуйтеся улюбленою музикою за допомогою таких застосунків для музики та радіо, як Spotify, Digitally Imported, TuneIn Radio і PC Radio.
  • Підвищіть свій ігровий досвід за допомогою хмарних ігрових сервісів, таких як GeForce NOW Cloud Gaming і Xbox Game Pass.

... і багато інших.

Split screen feature | SMARTY Trend

Роздільний екран

Немає проблем з одночасним відображенням двох додатків на одному екрані! Завдяки напрочуд швидкій роботі багатозадачність завжди у Вас під рукою. Цю функцію найзручніше використовувати з навігаційним додатком.

Picture-in-picture feature | SMARTY Trend

Картинка в картинці

Не переривайте перегляд свого улюбленого фільму. Просто увімкніть режим "картинка в картинці" і насолоджуйтеся переглядом відео, одночасно перевіряючи електронну пошту або виконуючи інші завдання.

Аксесуари

Розширте функціональність головного пристрою за допомогою додаткових аксесуарів

DVR with ADAS, LDWS and FCWS | SMARTY Trend
USB HD DVR | SMARTY Trend

HD DVR із системою ADAS

Подарунок або додатковий аксесуар
Ви можете придбати HD Dash Cam як додатковий аксесуар або отримати його в подарунок, просто виберіть подарунок перед додаванням головного пристрою в кошик. Примітка: Ви можете додати в кошик тільки один подарунок з одним головним пристроєм.

Підвищіть свою безпеку та оснастіть свій автомобіль Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) відеореєстратором SMARTY Trend HD DVR з удосконаленою системою допомоги водієві (ADAS):

  • LDWS - система попередження про сходження зі смуги руху
  • FCWS - система попередження фронтального зіткнення

Відеофайли записуються на SD-карту у відеореєстраторі під час увімкнення автомобіля. Ви можете змінювати налаштування і переглядати записані відеоролики прямо на магнітолі SMARTY Trend Tesla Ultra-Premium за допомогою додатків для головного пристрою. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

Rear view camera | Tesla Snapdragon SMARTY Trend
AHD 1080p rear view camera | SMARTY Trend

Паркувальна камера заднього або переднього виду AHD 1080P

Подарунок або додатковий аксесуар
Ви можете придбати камеру AHD 1080P переднього або заднього огляду як додатковий аксесуар або отримати її в подарунок, просто виберіть подарунок перед додаванням головного пристрою в кошик. Примітка: Ви можете додати в кошик тільки один подарунок з одним головним пристроєм.

SMARTY Trend пропонує високоякісну водонепроникну камеру заднього виду IP68 із сенсором SONY і Full HD роздільною здатністю для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022). Висока роздільна здатність 1080p, широкий кут огляду 170 градусів і чутливий відеосенсор дадуть Вам змогу безпечно припаркувати свій Toyota у будь-який час доби. Камера має паркувальну лінію, що перемикається, а також може бути дзеркально відображена і використовуватися як фронтальна камера. Для отримання додаткової інформації ознайомтеся з категорієюаксесуари.

Примітка. Якщо Ваш автомобіль оснащений заводською камерою заднього виду, то головний пристрій SMARTY Trend Tesla Ultra-Premium буде підтримувати її через спеціальний адаптер під'єднання (якщо застосовно).

TPMS apk | SMARTY Trend
TPMS USB | SMARTY Trend

Система контролю тиску в шинах 

Подарунок або додатковий аксесуар
Ви можете придбати систему TPMS як додатковий аксесуар або отримати її в подарунок, просто виберіть подарунок перед додаванням головного пристрою в кошик. Примітка: Ви можете додати в кошик тільки один подарунок з одним головним пристроєм. За замовчуванням ми постачаємо зовнішні датчики, якщо Ви надаєте перевагу внутрішнім датчикам, будь ласка, вкажіть це в коментарях до замовлення.

Встановіть систему контролю тиску в шинах (TPMS) на Ваш Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) для ще більш безпечного водіння. Система TPMS вимірює тиск і температуру безпосередньо в шині, передає показання та відображає їх на дисплеї головного пристрою SMARTY Trend Tesla Ultra-Premium 13.6 дюймів IPS. Водій попереджається про критичну ситуацію відповідним звуковим сигналом. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

DAB+ application | SMARTY Trend
DAB+ Radio USB receiver | SMARTY Trend

USB радіоприймач DAB+

Додатковий аксесуар

Цифрове аудіомовлення (DAB / DAB+) - це стандарт цифрового радіомовлення, що використовується в багатьох країнах світу. Цей стандарт домінує в Європі, а також використовується в Австралії та деяких країнах Африки та Азії. USB DAB / DAB+ приймач для Android головного пристрою Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) має чудові характеристики приймання сигналу і передає високоякісний стереозвук на аудіосистему SMARTY Trend Tesla Ultra-Premium. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

OBD scanner application | SMARTY Trend
OBD2 ELM327 adapter | SMARTY Trend

Сканер OBD

Додатковий аксесуар

ELM327 Bluetooth - це програмований мікроконтролер, створений для перекладу інтерфейсу бортової діагностики (OBD), який використовується в більшості сучасних автомобілів. Командний протокол ELM327 - один із найпопулярніших стандартів інтерфейсу Android/PC-to-OBD. Підключіть Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) до головного пристрою через порт OBD, щоб побачити корисну інформацію та коди несправностей на екрані головного пристрою. Для отримання додаткової інформації перевірте категорію аксесуари.

Примітка. Не всі автомобілі підтримують під'єднання через порт OBD2. Будь ласка, перевірте специфікації діагностичної системи Вашого автомобіля, перш ніж замовляти цей аксесуар.

Voice control | SMARTY Trend
Google Voice app - OK Google | SMARTY Trend

Голосове управління AI

Додаткове програмне забезпечення

Система голосового помічника AI забезпечує безпечне водіння під час використання основних часто використовуваних функцій, таких як навігація, музика, радіо, керування відео тощо. Підтримує англійську, німецьку, французьку, італійську, іспанську, португальську, російську та ін. мови. Для отримання додаткової інформації ознайомтеся з категорією аксесуари.

Google Voice

Використовуйте вбудований голосовий пошук Google. Ви можете використовувати свій голос для керування головним пристроєм Android і пошуку корисної інформації.

Підтримка заводських функцій

Air conditioner support | SMARTY Trend

Кондиціонер

Factory TPMS support | SMARTY Trend

Заводська система TPMS

Factory 360 camera support | Tesla SMARTY Trend

Заводський круговий огляд 360

Factory Rear Camera supprot | SMARTY Trend

Заводська камера заднього виду

Головний пристрій SMARTY Trend Tesla Ultra-Premium ідеально інтегрується з оригінальними системами автомобіля та його дизайном. Його легко під'єднати до роз'ємів "pin-to-pin". Якщо Ваш Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022) оснащений такими оригінальними функціями: кнопки на кермовому колесі, заводський підсилювач звуку, бортовий комп'ютер (витрата пального, запас ходу тощо), кондиціонер, система допомоги під час паркування, заводська камера заднього огляду, заводський круговий огляд 360 градусів, заводські елементи керування підвіскою, система контролю тиску в шинах (TPMS), керування світлом, керування контролем гібридної/акумуляторної системи і т. д. Ви можете зберегти ці функції, тому що магнітола SMARTY Trend Tesla Ultra-Premium буде підтримувати їх. Якщо у Вашому автомобілі є деякі з цих заводських функцій, будь ласка, уточніть, перш ніж робити замовлення!

Підтримка кондиціонера. Зверніть увагу, що керування кондиціонером на екрані автомагнітоли не завжди підтримується конструкцією. Щоб перевірити, чи буде збережено штатну панель керування кондиціонером або цю панель буде видалено, а її функціональність перенесено на сенсорний екран головного пристрою, будь ласка, перевірте примітки в короткому описі у верхній частині сторінки або зв'яжіться з нами.

Примітка: заводські функції, зазначені вище, є прикладом. Різні автомобілі мають специфічні функції, будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про підтримку функцій перед покупкою!

Included cables with Tesla Snapdragon head unit | SMARTY Trend

Зміст комплекту

  • SMARTY Trend головний пристрій для Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022);
  • Головний кабель живлення з гніздами OEM;
  • Блок CAN-шини (якщо застосовно);
  • Антена GPS / Глонасс;
  • Кабелі для підключення аудіо/відео;
  • Адаптер для FM-антени (якщо застосовно);
  • Адаптер USB і AUX (якщо застосовно);
  • Адаптер для під'єднання камери (якщо застосовно);
  • З'єднувальний кабель OBD 2 (якщо застосовно);
  • Спікер (якщо застосовно);
  • Кронштейни для конкретного автомобіля;
  • Зовнішній мікрофон;
  • Кабель для слота 4G micro-sim;
  • 4G / Wi-Fi антена;
  • 2xUSB-кабелі.

Зверніть увагу: виробник залишає за собою право змінювати упаковку, технічні характеристики та дизайн без попереднього повідомлення, але функціональність і якість продукту при цьому не можуть погіршитися.

Блок CAN-BUS

CAN-BUS boxes for SMARTY Trend head units

Якщо Ваш Toyota використовує зв'язок із головним пристроєм по шині CAN, у комплекті буде необхідний адаптер CAN-шини Toyota Sequoia Gen 2 XK60 (2007-2022).

Читати даліShow less
2.0 ПРОТИ 2.7 ГГЦ
Скріншоти
Детальніше про товар
STSDT-1816

Характеристики

Бренд
SMARTY Trend
Серія
Tesla Ultra-Premium
Операційна система
Android 11 R
Дисплей
13.6 дюймів IPS
Розд. здатність
Full HD Вертикальний (1920x800 px)
Процесор
2.0 ГГц восьмиядерний процесор (Snapdragon 665)
RAM + SSD
4+64 / 8+128 Gb
Car link
Бездрот. Apple CarPlay та Android Auto
Подарунок
Відеореєстратор / TPMS / HD камера
Оптичний привід
Без вбудованого CD/DVD-приводу
Bluetooth
Bluetooth 5.1, Hands-Free Profile (HFP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Bluetooth OBD2/ TPMS, прив'язка Bluetooth.
Інтернет
Підтримка WiFi (a/b/g/n) 2,4 ГГц і 5 ГГц / вбудований модем 4G LTE зі слотом для micro-sim. Перед замовленням перевірте підтримувані діапазони мереж 4G у вашого оператора бездротового зв'язку.
Підсилювач
Підсилювач TDA 7850 AB класу 4x50 Вт + DSP-процесор
Радіо
FM-AM RDS-радіо (високочутливий радіомодуль) / Інтернет-радіо / DAB+ USB-приймач (опція)
Еквалайзер
Подвійний DSP (цифровий звуковий процесор). Подвійна зона (роздільні налаштування для фронтальних і тилових динаміків): повнодіапазонний еквалайзер, X-Over, частотні відсікання, частотний фільтр, підсилення басів. Тонке налаштування кожного каналу.
Кнопки керма
Для автомобілів з цифровими кнопками CAN - функції визначаються так само, як і в оригінальному головному пристрої / Для автомобілів з аналоговими кнопками - можливість встановити 2 функції (коротке і довге натискання) для 1 кнопки
Сенсорний екран
Ємнісний мультитач, з антибліковим покриттям.
Камери
Задня і передня камери або камери 360° (AHD/CVBS 720/1080 25/30fsp) / Штатна задня і передня камера або камера 360°, підключена через адаптер / USB-камера переднього відеореєстратора
Підсвічування кнопок
Колір підсвічування кнопок відповідає заводському підсвічуванню салону
Google Play
Офіційний вбудований магазин додатків від Google. Play Store - це єдине місце для миттєвого доступу до мільйонів додатків в Інтернеті та на пристроях Android.
Навігація
Google Maps / iGo / TomTom / CoPilot / Sygic / Waze та багато інших.
Відео та аудіо
Можна відтворювати всі види аудіо- та відеоформатів (за допомогою програм-плеєрів). Відео: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, 4K, 1080P, 720P тощо. Аудіо: WAV, FLAC, OGG, MP3, MQA, DSD, SACD ISO, AIFF, AAC, M4a, APE, CUE тощо.
Аксесуари
Камера заднього виду AHD / Передня камера AHD / Передня камера USB DVR / TPMS (система контролю тиску в шинах) / Діагностичний адаптер OBD2 / USB-приймач DAB+

Спеціальні артикули

MPN
STSDT-1816
Відгуки
Немає коментарів
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: S360A-L023
Комплект з чотирьох камер, що забезпечує панорамний огляд автомобіля на 360 градусів на головному пристрої Smarty Trend Android Калібрувальна тканина (килимки) до комплекту не входять
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: TPMS-006
Підвищіть безпеку керування за допомогою USB-дисплея Android TPMS (система контролю тиску в шинах). Розроблений для головних пристроїв Android SMARTY Trend, він включає 4 датчики, які допоможуть вам легко контролювати тиск в шинах. Керуйте автомобілем впевнено, маючи під рукою дані про шини в реальному часі.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: DVR-010
Автомобільний відеореєстратор 2-в-1 для Android головних пристроїв SMARTY Trend. Ця камера з високою роздільною здатністю 1280x720 пікселів має широке поле зору 170 градусів, розширені функції ADAS та надійне нічне бачення. Поліпшіть свою безпеку сьогодні.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: DAB-001
Цей автомобільний комплект є цифровим аудіомовленням, що використовує професійний високопродуктивний процесор цифрового мовлення. Вбудована функція кодування модулює та передає сигнали DAB та DAB+ в автомобільну аудіосистему. Він має відмінну продуктивність прийому сигналу. Він передасть високоякісний стереозвук у вашу автомобільну аудіосистему. Це приймач цифрового мовлення для Android плеєрів. Завантажте та встановіть програму на радіо Android для використання.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: S303b
Автомобільна камера заднього виду призначена для усунення сліпих зон та обходу перешкод під час руху заднім ходом. Наша AHD камера заднього виду забезпечує роздільну здатність HD 1920 x 1080P. Ідеально підходить для більшості автомобілів.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: Voice-01
Використання голосового помічника під час водіння дозволить зберегти вашу безпеку на найвищому рівні. Комфортно та безпечно – це все про голосовий помічник зі штучним інтелектом!
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: S311B
Поліпшіть свої враження від водіння за допомогою цієї високоякісної автомобільної камери заднього виду. Завдяки можливостям нічного бачення, водонепроникності IP68, технології CCD та широкому куту огляду 170 градусів, він стане вашим ідеальним компаньйоном для безпечного та зручного паркування та руху заднім ходом.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: S311S
Поліпшіть свої враження від водіння за допомогою цієї високоякісної автомобільної камери заднього виду. Завдяки можливостям нічного бачення, водонепроникності IP68, технології CCD та широкому куту огляду 170 градусів, він стане вашим ідеальним компаньйоном для безпечного та зручного паркування та руху заднім ходом.
У Кошик
Бренд: SMARTY Trend
Артикул: FRAME-009
Цей набір для зняття обшивки автомобіля, що складається з 4 предметів, був спеціально виготовлений для простого та безпечного зняття деталей зовнішнього та внутрішнього оздоблення автомобіля. Ці інструменти ідеально підходять для безпечного зняття та встановлення автомобільної аудіосистеми, зовнішньої та внутрішньої обробки, приладових панелей, дверних панелей, не дряпаючи автомобіль.
У Кошик
Пов\'язані статті

Меню

Налаштування

WhatasppWhatsApp
ViberViber

Створіть обліковий запис щоб використовувати список бажань.

Ввійти