Android box для автомобиля - Android 10 / SMARTY Trend

Серія: Ultra-Premium
Код товару: STU-516PKABOX

Android box SMARTY Trend является лучшим устройством премиум-класса на рынке Украины и Европы. Android box работает на высокопроизводительной платформе, используя высокопроизводительный процессор и Android 10. Устройство предназначено для самостоятельного встраивания в автомобиль, там где нет возможности установить штатное головное устройство, и в автомобиле есть штатный Сarplay 

Характеристики
Бренд / Виробник:SMARTY Trend
Серія:Ultra-Premium
Операційна система:Android 10 Q
Процесор:1.5 GHz Quad-core (Allwinner T5)
Оперативна пам'ять:4 Gb LPDDR4
Bбудована пам'ять:128 Gb
Гарантія:6 місяців

More details

Новий товар

$720

- +

Оцінки та відгуки клієнтів

Пока ніхто ще не опублікував відгуки
 
Опис

SMARTY Trend Android box существенно сможет помочь в интеграции Android 10 Q в автомобиль, если нет возможности установить штатное головное устройство на ОС Android. 

SMARTY Trend Android box имеет ряд преимуществ по сравнению с заводской аудио системой. Android Box SMARTY Trend работает на OS Google Android 10 Q и имеет гораздо больший функционал чем устройства, которые работают на других операционных системах. Все, чем Вы пользуетесь на смартфоне или планшете теперь доступно на магнитоле SMARTY Trend! Все, что может понадобится теперь находится на расстоянии одного касания !Высокое качество сборки, производительность, мультизадачность, уникальный дружелюбный интерфейс и легкость в использовании - все это подарит Вам Android box SMARTY Trend! Современные компоненты, оптимизированное программное обеспечение и качественно новый подход к производству делают SMARTY Trend Android box лидером среди автомобильных головных устройств премиум класса.

Android Box SMARTY Trend Android 10 Q работает на высокопроизводительной платформе, используя процессор1.5 GHz Quad-core (Allwinner T5). Увеличение количества ядер позволяет головному устройству работать гораздо быстрее. Реакция на команды мгновенная и без каких-либо «зависаний». 

Примечание: производитель оставляет за собой право вносить изменения в комплектацию, характеристики и конструкцию изделий без предварительного уведомления, при этом функциональные и качественные показатели товара не ухудшаются.




SMARTY Trend Android box - НАВИГАЦИОННЫЙ МУЛЬТИМЕДИЙНЫЙ КОМПЛЕКС


Android 10 Q


- 4 ГБ ОЗУ + 128 ГБ ПЗУ

- Android 10.0

Обновите оригинальный USB CarPlay до Wireless CarPlay

- Перед обновлением CarPlayFunciton может работать только после подключения Iphone к оригинальному автомобилю с помощью USB-кабеля.

- После обновления не нужно подключать iphone и оригинальный автомобиль с помощью USB-кабеля, он был обновлен до WirelssCarPlayFunciton.

- После обновления также поддерживается WirelessAndroidAuto.

Функция камеры заднего вида

 - Оригинальная камера является аналоговой камерой

- После обновления поддержка добавления камеры AHD после выхода на рынок

- Поддержка функции полного просмотра 360

Интернет:

- Поддержка Wi-Fi, точка доступа мобильного телефона

- Поддержка функции 4G

 Обновление аудио

- с оптическим выходом; Поддержка оптической передачи аудиопродукции

-Поддержка декодера 5.1CH

- AC-3, декодер DTS

- Dobly объемный звук

Метод работы

- Поддержка касания на оригинальном экране

- Поддержка управления рулевым колесом

- Поддержка управления оригинальным Idrive

- AC-3, DTS decoder

 

 
Характеристики
Бренд / ВиробникSMARTY Trend
СеріяUltra-Premium
Операційна системаAndroid 10 Q
Процесор1.5 GHz Quad-core (Allwinner T5)
Оперативна пам'ять4 Gb LPDDR4
Bбудована пам'ять128 Gb
Підключення до мережі інтернет4G вбудований модуль / WiFi (a/b/g/n) з підтримкою 2.4 GHz та 5 GHz
Підключення BluetoothHands Free, імпорт та перегляд телефонної книги, відтворення музики, підключення адаптера OBD2
Підтримка кнопок на керміМожливість призначити до трьох функцій на одну аналогову кнопку та встановлені функції для цифрових кнопок (CAN-Bus)
Еквалайзер12-ти смуговий еквалайзер. Окремо регульований рівень для Loud та Subwoofer.
Відео та аудіо формативсі типи файлів з використанням плеєрів для OS Android
Встановлені GPS картиНавітел Україна (пробна версія) та iGO Україна + Європа
Гарантія6 місяців
 
Завантажити

SMARTY Trend User Manual RUS.pdf

Инструкция пользователя SMARTY Trend на русском языке.

Завантажити (7.05M)

SMARTY_Trend_Android_8_UI.zip

Скриншоты ОС Android 8.1.1 (Oreo) - SMARTY Trend.

Завантажити (4.74M)
 
Instagram

 
Оплата і доставка

Оплата товара

Якщо у Вашому місті є наш партнер зі встановлення, тоді ми зможемо запропонувати Вам безкоштовну установку магнітоли та оплату після встановлення. Якщо Ви плануєте встановити магнітолу самостійно, або покупка стосується іншого товару, тоді ми пропонуємо такі методи оплати:

Накладений платіж
Накладений платіж
 - оплата товару при отриманні поштою (тільки по Україні). Послуга накладений платіж доступна при використанні таких сервісів доставки як Нова пошта, Автолюкс, Інтайм або будь-якого іншого кур'єра, який надає цю послугу.

 

Приват24
Приват24 - 
оплата товару здійснюється через онлайн-банкінг Privat24.ua в автоматичному режимі з використанням розрахункової або кредитної картки.

 
 

ПриватБанк
ПриватБанк
 - оплата здійснюється на розрахунковий рахунок за квитанцією у будь-якому відділенні банку або на картку у відділенні Приватбанку (каса чи термінал). Ми зв'яжемося з Вами, щоб повідомити реквізити для здійснення платежу.

 

Готівкою
Готівкою
 - оплата товару при отриманні у нашому офісі. Ми будемо раді зустрітися з Вами для здійснення угоди про передачу товару та прийняття від Вас оплати.

 

Оплата карткою Visa або MasterCard
VISA / MasterCard
 -  ми приймаємо платежі за банківськими картками Visa або MasterCard із 203 країн світу в режимі on-line. Платежі за картками забезпечуються безпечним банківським платіжним шлюзом. Надійність платіжної системи сертифікована Verified By Visa та MasterCard SecureCode.

 
 

Розстрочка
Миттєва розстрочка
 - оплата товару здійснюється в розстрочку до 24 платежів, щомісячна комісія складає 2.9%. Сервіс надається ПриватБанком.

 
 

PayPal
PayPal 
- оплата товару здійснюється через онлайн систему платежів PayPal за допомогою кредитних карток Visa та MasterCard.

 
 
   

Bitcoin
Bitcoin
 -  пірингова платіжна система, для забезпечення функціонування та захисту системи використовуються криптографічні методи.


 

Передплата. По Україні ми надсилаємо товар без попередніх платежів з послугою "накладений платіж. Ми можемо запропонувати внести невелику передоплату (близько 3% вартості товару) у тому випадку, якщо необхідного товару немає в наявності на складі і його потрібно замовити у виробника. Після прибуття товару до нас на склад, товар надсилається покупцю післяплатою на відповідну суму з відрахуванням досконалої передоплати.

       
  

Доставка

 

Доставка по Україні

Увага! Доставка магнітоли у будь-яке місто України безкоштовно! Також якщо у Вашому місті є наш партнер зі встановлення, тоді ми зможемо запропонувати Вам безкоштовну доставку до партнера, безкоштовну установку магнітоли та оплату після встановлення. Якщо Ви плануєте встановити магнітолу самостійно або доставка стосується іншого товару, ми пропонуємо наступні методи доставки:

Нова Пошта
Нова Пошта. Доставка товару з використанням послуги "накладений платіж" або без неї. Доставка у будь-яке місто України – безкоштовно! Комісія за післяплату оплачується покупцем. Розмір комісії за послугу післяплати можна розрахувати на сайті Нової пошти.

   
  

Інший кур'єр
Інший кур'єр
. Будь-яка інша зручна для Вас кур'єрська служба України з використанням послуги "накладений платіж" або без неї. Ми зможемо надіслати посилку будь-якою кур'єрською службою України: Автолюкс, Інтайм, Гюнсел, Нічний експрес тощо. Доставка у будь-яке місто України безкоштовно! Комісія за післяплату оплачується покупцем.


  
 

Доставка по світу

EMS
Доставка у країни СНД
. Експрес-доставка EMS до країн СНД: Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан та ін. Термін доставки 3-10 днів. Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися терміни доставки та суму платежу за доставку до вашої країни.

   

Міжнародна доставка
Міжнародна доставка. 
Ми співпрацюємо з багатьма кур'єрами, такими як DHL, UPS, Fedex та ін., тому зможемо відправити товар практично до будь-якої країни земної кулі. Зв'яжіться з нами для того, щоб дізнатися про терміни доставки та суму платежу за доставку до вашої країни.

  

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out