Пошук у блозі

Останні коментарі

Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в BMW X5 E70.

Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в BMW X5 E70.

BMW X5 E70 – друге покоління баварського кросовера X5. Автомобіль обладнався всілякими електронними системами. Цей автомобіль не тільки ідеально підходить для поїздок на тривалу відстань, але й з урахуванням своїх габаритів є ідеальним рішенням для міста. Завдяки німецькій якості складання та комплектуючих він користується популярністю у багатьох автолюбителів. Але з урахуванням того факту, що цей автомобіль є представником преміум класу, вартість його модернізації досить висока. Щодо вартості подібних робіт у офіційних дилерів дуже висока. Вихід є! Компанія Автомобільні Комп'ютери допоможе вам удосконалити ваш автомобіль з відмінним співвідношенням ціни та якості!

Штатні функції:

Магнітола виконає підтримку всіх штатних функцій автомобіля. Звук відтворюється через штатний AUX, наявність цієї функції є обов'язковою. Таким чином, у вас буде працювати дві системи паралельно, перехід виконується за допомогою штатного джойстика. Штатні функції зберігаються в повному обсязі незалежно від комплектації вашого автомобіля, в той же час у вас з'явиться потужна система Android.

Продуктивність:

Цей фактор є одним із ключових, завдяки процесору Qualcomm Snapdragon 662 швидкість роботи пристрою забезпечується на високому рівні, незалежно від кількості програм, в яких ви працюєте в режимі багатозадачності. Таким чином, ви можете не боятися зависань додатків, оскільки на сьогоднішній день даний процесор є передовим, магнітоли SMARTY Trend базуються на 11 версії Android системи, що, безсумнівно, є однією з ключових переваг для сучасних пристроїв.


/Мультимедійні можливості:

Завдяки магнітолі SMARTY Trend у вас з'являються нові функціональні можливості. Ви можете використовувати абсолютно будь-які аудіо та медіа файли, для цього ми рекомендуємо використовувати програми з Google Play Market, підключення будь-яких флеш носіїв, для цього до вас додається 2 додаткові USB. Ви можете використовувати будь-який тип форматів файлів, таким чином улюблена музика та фільми будуть доступні для перегляду у будь-який час.

Центральна консоль автомобіля змінилася завдяки новому екрану розміром 10.25 дюйма. Відмінні кути огляду, розширення Full HD, великий вибір програм навігації, але головне це підтримка всіх штатних функцій вашого автомобіля. Головний пристрій SMARTY Trend додає величезну кількість нових функцій для вашого авто, тим самим надає вам нові можливості, які є в автомобілях останнього року випуску! Поліпшіть ваш автомобіль вже сьогодні, компанія Автомобільні Комп'ютери виконає для вас індивідуальний підбір пристрою, який ідеально підійде на ваш автомобіль!

Опубліковано 2022-08-05 автором: Евген Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out