Пошук у блозі

Останні коментарі

Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в Volkswagen Golf V.

Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в Volkswagen Golf V.

Volkswagen Golf V – автомобіль німецької компанії Volkswagen. Створено на платформі Volkswagen Group A5. Вперше був показаний на Франкфуртському автосалоні у жовтні 2003 року, місяцем пізніше надійшов у продаж. Восени 2003 року він змінив Volkswagen Golf IV, його наступник, Volkswagen Golf VI, з'явився у 2008 році. Для багатьох він став культовим, оскільки його дуже часто використовувалася у фільмах та відеоіграх. Незважаючи на всі його переваги, на жаль, є досить багато проблем із його функціональними можливостями. Можна виконати заміну магнітоли в офіційних дилерів, але вартість таких робіт дуже висока. Звертайтеся до професіоналів компанія Автомобільні Комп'ютери виконає для вас вибір магнітоли з урахуванням комплектації вашого авто.

Процес встановлення:

Багато автовласників цікавить установки головного пристрою. Всі магнітоли SMARTY Trend встановлюються за принципом pin to pin, таким чином немає необхідності змінювати штатну проводку або виконувати додаткову роботу з встановлення. Магнітола є штатною, тобто вона була спеціально розроблена для даної моделі авто. Це гарантія того, що магнітола стане без зазорів, а якість пластику не поступається штатному. Все, що необхідно поставляється в комплекті разом з магнітолою, а простота підключення є одним з найважливіших факторів.

 

Якість звуку:

Перше, що слід зазначити, що штатна стерео продовжує працювати у звичайному режимі. Завдяки HI FI процесору та 12 смуговому еквалайзеру ви зможете виконати індивідуальне налаштування звукової сцени оскільки подобається саме вам. Для тих, кому цього недостатньо передбачений штатний еквалайзер, який дозволить вам остаточно завершити налаштування звуку.

Програми:

Завдяки ОС Android ви можете встановлювати ваші улюблені програми з Google Play Market не тільки для вашого автомобіля, але й ті до яких ви вже давно звикли, наприклад YouTube, Instagram, Google Chrome. З урахуванням того факту, що ви зможете використовувати ваш мобільний інтернет, тепер ви завжди будете в мережі!

Необхідно акцентувати увагу на зміні салону автомобіля, тепер він виглядає сучасніше, ніж раніше. Якість самої магнітоли SMARTY Trend перевершує штатну магнітолу, а простота установки стане ще однією вагомою перевагою. Величезна кількість програм та навігаційних систем забезпечить вас великою кількістю нових функціональних можливостей для вашого автомобіля. Таким чином, цей автомобіль нічим не поступається машинам нового покоління. Якщо вас цікавить німецька якість, з ідеальним співвідношенням вартості компанія Автомобільні Комп'ютери допоможе вам покращити автомобіль вже сьогодні!


 

Опубліковано 2022-07-29 автором: Евген Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out