Пошук у блозі

Останні коментарі

Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в Hyundai Tucson 2016.

Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в Hyundai Tucson 2016.

Hyundai Tucson – компактний кросовер корейської компанії Hyundai. Називається на  честь міста Тусон у штаті Арізона, США. Технічні характеристики варіюються від базовоїкомплектації до максимальної версій з усіма сучасними зручностями, також те, що Hyundai пропонує в цьому класі: приємна зовнішність, багато внутрішнього простору та цікавий стиль, все за розумною ціною та з підтримкою. однією з найкращих гарантій автовиробника.


Мультимедійні можливості:

Для сучасних пристроїв одна з ключових функцій – це мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-який формат флеш-носіїв ємністю до 1 ТБ. Також у Вас є можливість використання Google Play Market для встановлення не тільки різних плеєрів, а також спеціалізованих програм для вашого автомобіля. Завдяки штатним програвачам ви можете відтворювати будь-який формат аудіо та відео файлу за допомогою флеш-накопичувача, таким чином бути повністю незалежним від інтернету.




Додаткові Аксесуари:

Ви можете суттєво розширити функціонал головного пристрою SMARTY Trend завдяки різноманітним аксесуарам. TPMS, камера переднього або заднього вигляду, система кругового огляду 360, адаптер OBD 2. Головною особливістю при виборі додаткових пристроїв є сумісність головного пристрою з ОС Android.


Операційна система:

Завдяки ОС Android ви можете встановити будь-яку навігаційну систему, яка доступна на сьогоднішній день. Визначення розташування здійснюється за допомогою супутникового зв'язку, який ніяк не залежить від інтернет покриття, маршрут складається оптимально з урахуванням вашого розташування. Не варто покладатися на штатні навігаційні системи завдяки потужній магнітолі Ви в будь-який момент можете спробувати використати іншу навігаційну програму, яка підійде саме Вам!

Необхідно відзначити, що після заміни штатної магнітоли автомобіль став виглядати сучасніше. Завдяки IPS матриці та роздільній здатності HD перегляд відео або робота в інтернеті буде дуже комфортною. Ви будете приємно здивовані продуктивністю роботи вашої нової магнітоли, незалежно від того скільки додатків у вас відкрито, це аж ніяк не вплине на швидкість роботи
пристрої. Простота в підключенні та найголовніше підтримка всіх штатних функцій вашого автомобіля є вагомим аргументом при виборі нового пристрою.

Опубліковано 2022-07-22 автором: Евген Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out